X
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام و پژوهشکده زن و خانواده با هدف همکاری در امور پژوهشی، آموزشی، ارتباطات بینالملل و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای یکدیگر جهت تحقق اهداف مشترک به امضا رسید.
پنجاهودومین نشست اساتید برجسته حوزه فرق و مذاهب با حضور مدیرکل جدید ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی در سالن جلسات شهید زینالدین ادارهکل تبلیغات اسلامی قم برگزار شد.
یادداشت | محمد باغچقی عضو گروه امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام قم
نشست نقد و بررسی کتاب «آسیبشناسی نقد وهابیت» نخستین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) با ارائه حجتالاسلام احمد علیداد و نقد حجتالاسلام والمسلمین محمد صفر جبرئیلی برگزار شد.
رئیس پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام از تأسیس حوزههای مطالعاتی ایدهمحور و معطوف به راهگشایی برای انقلاب اسلامی در این پژوهشکده خبر داد.
یادداشت | حمیدرضا باقری
قائم مقام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام از تشکیل مجموعه گروهی از افراد دغدغهمند برای نگاشتن یادداشتهای اندیشهورزانه درباره مسائل فرهنگی و اجتماعی روز در این پژوهشکده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام، نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی با هدف بررسی سامانه حکمرانی فرهنگی کشور و با حضور مدیران فرهنگی از سوی کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
در این نشست که به بررسی اپلیکیشن ایتا اختصاص داشت، محسن غفاری مدیرعامل این پیامرسان داخلی، به بررسی انواع شبکههای اجتماعی از وی چت، واتس آپ، تلگرام تا پیامرسانهای داخلی پرداخت و گفت: پیامرسان ایتا محصول شرکت اندیشه یاوران تمدن امروز است که از کدنویسی، طراحی و انتخاب عوامل انسانی آن سه سال طول کشید تا اینکه در سال 97 تولید و شروع به فعالیت کرد.
مدیرعامل ایتا در ادامه به ارائه آماری از این پیامرسان داخلی پرداخت و گفت: تاکنون 58 میلیون نفر پیامرسان ایتا را نصب کردهاند؛ این پیامرسان داخلی نزدیک 19 میلیون و 200 هزار کاربر فعال روزانه در ایران دارد و تقریبا بالای 25 میلیون نفر هفتگی به آن سر میزنند.
وی افزود: برای مشخص شدن موفقیت یک شبکه اجتماعی، ضریب نسبت روزانه به ماهانه گرفته میشود، اگر نسبت روزانه به ماهانه به 50 درصد نزدیک باشد آن شبکه اجتماعی موفق و فعال است و اینستاگرام ادعا دارد این نسبت نزدیک 50 درصد است، اما ایتا شبکهای است که 60 درصد کاربرانش روزانه به آن سر میزنند و این نشاندهنده پویایی و کاربردی بودن این شبکه اجتماعی است.
غفاری با بیان اینکه ترافیک روزانه پیامرسان ایتا نزدیک 250 تا 260 گیگابایت است، اظهار داشت: روزانه 20 میلیون فایل و 110 میلیون پیامک در ایتا جابهجا و نزدیک 2/1 میلیارد پیام هم در کانالهای عمومی خوانده میشود.
مدیرعامل ایتا عدم وجود تکنولوژی پیامرسان داخلی، ارتباط با مدیران، القای عدم استقبال مردم و عدم شناخت جامعه را از مهمترین چالشهای پیشروی این پیامرسان عنوان و ابراز کرد: پیامرسان ایتا با 8 نیروی انسانی کار خود را شروع کرد و در حال حاضر نزدیک به 63 نفر در پارک علم و فناوری استان قم مشغول به فعالیت هستیم و زیرساخت آن مانند همه شرکتها اداره میشود.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «شخصیتهای مسیحی» تألیف محمدصادق احمدی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.