روابط عمومی پژوهشکدۀ باقرالعلوم (علیه السلام) – مدیر گروه گلشن ابرار پژوهشکده باقرالعلوم (ع) اعلام کرد: پنجاه و دومین جلسه تخصصی شورای علمی گروه گلشن ابرار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکدۀ باقرالعلوم (علیه السلام): حجت الاسلام والمسلمین جودتی گفت:پنجاه و دومین جلسه کارشناسی شورای علمی گلشن ابرار با حضور اساتید عضو شورا، حجج اسلام آقایان: ناصرالدین انصاری قمی(استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم)، محمود مهدی پور(سردبیر مجله مبلغان)، ناصر باقری بیدهندی(استاد تاریخ مدرسه امام خمینی و نمایندۀ جامعه المصطفی العالمیه در کشور پاکستان)، محمدعلی نجفی(محقق و پژوهشگر سیرۀ علما) و عبدالصمد جودتی مدیر گروه گلشن ابرار برگزار شد.
وی افزود: در این نشست اسامی و فهرست 37 تن از شخصیتهای دانشمند جهان تشیع مطرح و پس از بحث و بررسی های کارشناسان حاضر در جلسه و بنابر ملاک های تعریف شده در گلشن ابرار، 21 نفر از شخصیت ها با اکثریت آراء به تصویب رسیدند.
وی ادامه داد: شرط اصلی تصویب اسامی مفاخر و مشاهیر شیعه در این شورا، برجستگی علمی و اخلاقی و یا تأثیر گذاری قابل توجه در عرصه های مختلف است و این شخصیت ها منحصر به شیعیان ایران نبوده و شخصیت های شیعی تمام نقاط جهان مورد بررسی قرار می گیرد.
جودتی خاطرنشان کرد: بدیهی است پس از تصویب شخصیت ها، تهیه ترجمه و شرح حال آنان در دستور کار محققان گروه گلشن ابرار قرار می گیرد تا پس از نگارش مقاله به دو صورت کتابخانه ای و مصاحبه ای و دفاع در مجمع اهل قلم، در مجموعه گلشن ابرار به چاپ خواهد رسید.
وی با اشاره به اسامی شخصیت های تصویب شده در نشست 52 شورای علمی گلشن ابرار گفت:ابن دُرید بصری؛ سید ابوالقاسم طباطبایی تبریزی؛ شیخ هادی کاشف الغطاء نجفی؛ سید علی مفسر تهرانی؛ ابوطالب قاینی؛ سید تقی قزوینی؛ ممتاز العلماء هندی؛ نجم حسن لکنهوی؛ مرتضی جنفوری؛ شیخ محمدباقر فشارکی؛ فضل الله مازندرانی؛ میرزا داوود شهیدی خراسانی؛ شیخ خلف عسکری؛ سید محمدحسن قزوینی؛ سید هاشم تنکابنی؛ شیخ تقی ملاکتاب کرمانشاهی؛ شیخ محمدعلی شیرازی؛ سید یوسف شرف الدین عاملی؛ عبدالصمد جزایری؛ سید نورالدین جزایری و شیخ عباس کاشف الغطاء در این نشست تصویب شدند.
وی در پایان اظهار داشت:شایان ذکر است که شورای علمی گروه گلشن ابرار برای تقویت بنیۀ علمی گروه گلشن و تصویب شخصیت های مطرح در گذشته و حال جهان تشیع تشکیل شده و تاکنون حدود 1600 شخصیت شیعی را بررسی و بیش از 1000 عالم شیعه را جهت تالیف زندگی نامه به تصویب رسانده است. ناگفته نماند که از شخصیت های مصوب، شرح حال حدود 750 تن به نگارش در آمده که از این تعداد 500 تن از عالمان در 10 جلد چاپ و بقیه در دست انتشار است.