درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام منتشر شد

کتاب درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام اثر محمدرضا فلاح شیروانی به زودی از سوی انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام منتشر شد.

 

درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام منتشر شد
درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام منتشر شد
درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام منتشر شد
[price] [lowprice] [highprice]

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام، کتاب «درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام» اثری از محمدرضا فلاح شیروانی است که نویسنده تلاش می‌کند در دو سرفصل مجزا، عناصر حاکمیت نوین در مکتب امام (ره) و چشم‌انداز ایران اسلامی در افق 1404 را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد.

 

به وضوح مشخص است که مکتب امام نظریه جدیدی در باب حاکمیت ارائه کرده که نقش روح را برای جسدی که در قانون اساسی پیشنهاد شده بازی می‌کند. این جسد البته در عین برخورداری از امتیازات فراوان و قابل الهام‌گیری برای کشورهای اسلامی، از اقتضائات بسیاری متأثر بوده و به علل و دلایلی، کاملاً بازنماینده آن روح نبوده است؛ یعنی نیازمند بازخوانی است.

 

این بازخوانی زمانی منطقی و درست است که نخبگان انقلابی تسلط خوبی بر آن نظریه و روح حکمرانی نوین پیدا کرده باشند. دعوت اجتماعی امام خمینی (ره) نیز بدون این نظریه حتماً عقیم و بی‌ثمر می‌ماند و چهره عملیاتی به خود نمی‌گرفت. اثر حاضر درآمدی بر تبیین این موضوع مهم و اساسی است که نویسنده در مقدمه کتاب به آن اشاره کرده است.

 

مؤلف اثر با بیان اینکه ایده محوری امام راحل و آنچه نقش روح را در الگوی حکمرانی ایشان بازی می‌کند، «قیام لله» است، تصریح می‌کند که آنچه در حاکمیت مایه اصلی ارزش و اهتمام بشری است، همان قدرت و اقتداری است که حاکمیت به صاحب حکومت می‌دهد؛ امکانات بسیار زیاد و اقتدارهای چشمگیری برای حاکم فراهم می‌کند تا منویات خود را در جامعه به پیش ببرد.

 

فلاح شیروانی معتقد است که در نگاه حضرت امام خمینی (ره) می‌توان عناصری را برای تأمین این قدرت و اقتدار یافت که در عین گوش‌آشنابودن در سپهر فکر انقلابی، در نگاه انقلابیون معاصر تا حد زیادی مغفول افتاده و همگی به راهی رفته‌اند که کشورهای به‌ظاهر دموکراتیک غربی، آن راه را در پیش گرفته‌اند.

 

وی در این اثر، به روح نظریه حاکمیتی امام نپرداخته است و تنها به عناصر مهم را که همین روح در آنها جریان دارد و نقش عناصر رکنی و ستون‌های جسد «نظریه حاکمیت نوین» را بازی می‌کنند اشاره می‌کند؛ این عناصر مردم، فرهنگ انقلابی، نظام ولایی، نهادهای انقلابی، امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، نهضت خدمت‌رسانی و نخبگان انقلابی و خواص اهل حق هستند.

 

کتاب درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام اثر محمدرضا فلاح شیروانی در قطع رقعی، 80 صفحه، شمارگان 1000 نسخه به زودی از سوی انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام منتشر شده است.

علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند به نشانی قم، بلوار نیایش، جنب مصلی قدس مراجعه و یا از طریق سایت اینترنتی www.pbshop.ir اقدام به خرید آن کنند.

 

  • برچسب‌ها
  • پایگاه اطلاع رسانی, پورتال رسمی, پژوهشکده باقرالعلوم(ع)،تبلیغ،اطلاع رسانی،گلشن ابرار

مطالب مرتبط