به گزارش روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم: کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب به کوشش حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر حق شناس مدیرگروه زن و خانواده پژوهشکده باقرالعلوم (ع)منتشر شد.
مدیرگروه زن و خانواده پژوهشکده باقرالعلوم (ع) با ارائه نوضیحاتی در مورد این کتاب گفت:جریان فمینسیم یا جریان دفاع از حقوق زنان که سال ها پیش در غرب تولد یافت اینک پس از سپری شدن بیش از سه قرن، تحولاتی شگرف را در نقش ها و جایگاه های فردی، خانوادگی و اجتماعی زنان رقم زده است.
وی گفت: آسیب های شدید خانواده، گسست های عاطفی، افزایش سن ازدواج و ظهور پدیده هایی هم چون خانواده های تک والد، فرزندان طلاق، فرزندان نامشروع و بی هویت، سقط جنین گسترده، همجنس گرایی و ده ها مشکل دیگر که در حوزه روابط زن و مرد پدید آمده است همگی حاکی از بحران جدی فمینیسم در عصر حاضر است.
حجت الاسلام حق شناس افزود: با این همه مع الاسف شاهد تحقق و پیگیری آموزه های فمینیستی در کشور اسلامی ایران هستیم که می توان به نمونه های آشکاری هم چون برهم خوردن نقش ها و جایگاه های جنسیتی در سطح خانواده و جامعه، کاهش حریم های جنسی، گسترش اختلاط و بی بند و باری جنسی و کاهش حساسیت های عمومی در این زمینه اشاره کرد که هوشیاری همگان و تدبیر متولیان کلان امور کشور را می طلبد.
مدیر گروه زن و خانواده پژوهشکده تصزیح کرد:کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب، مجموعه مقالاتی است که در نقد ابعاد نظری و عملی فمینیسم در فضای جامعه غرب نگاشته شده است.
وی ادامه داد:«تحلیلی کوتاه از فمینیسم و نتایج آن در غرب»، «ده دروغ فمینیسم»، «شش نیرنگ فمینیسم»، «پوچی فمینیسم»، «مردان آمریکا مردانگی خود را از دست داده اند»، «فمینیسم برای زنان زیانبار است»، «چگونه جنبش زنان، نفرت از مردان را به زنان آموخت»، «بازی های مهم فمینیستی در سازمان ملل متحد»، «آیا زنان واقعا خواهان کار در بیرون از خانه اند»،«بحران زندگی خانوادگی در غرب» و «سنت های اسلامی و نهضت فمینیسم: تقابل یا تعاون»، عناوین مقالات منتشر شده در این کتاب است.
این مدیر پژوهشی اضافه کرد: در این کتاب در بخشی از مقاله شش نیرنگ فمینیسم آمده است: «معنای اصلی فمینیسم، اعتقاد نظری و عملی به حقوق مساوی برای زنان بود و فمینیست کسی بود که از تساوی حقوق زنان در جایگاه های اجتماعی که به طور سنتی برای مردان محفوظ بوده، حمایت می کرد. طرفداران حق رأی برای زنان در انگلستان که برای حق رأی مبارزه می کردند، نمونه واقعی فمینیست بودند. اما دهه شصت، معنای واقعی فمینیسم به مجموعه ای از شیوه ها برای دست یابی به برابری بین جنس ها بدل شده است. بارزترین عقیده بر این مبناست که هیچ تفاوت جنسیتی وجود ندارد؛ بنابراین حمایت ازحقوق مساوی باید به حمایت از تنایج و پیامدهای مساوی گسترش یابد.
لازم به ذکر است: کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب با کوشش سیدجعفر حق شناس در سال1390 با شمارگان 2000 نسخه در 184 صفحه با قیمت 2500 تومان به همت انتشارات باقرالعلوم علیه السلام منتشر شده است.