X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
فاطمه بنت اسد [1]
او دختر اسد بن هاشم و مادر امير مؤمنان على بن ابى طالب(عليه السلام) است. در مدتى كه ابوطالب سرپرستى پيامبر(صلى الله عليه وآله) را به عهده داشت، فاطمه نسبت به آن حضرت مانند مادرى مهربان بود. فاطمه از زنانى است كه در اسلام آوردن بر ديگران و همچنين در مهاجرت به مدينه بر ساير زن ها پيشى گرفت، زيرا او و فاطمه، دختر رسول خدا(صلى الله عليه وآله)همراه امير مؤمنان از مكه حركت كرده، در قبا به رسول خدا پيوستند. پيامبر(صلى الله عليه وآله)هم براى ديدار او به خانه اش مى رفت.
على(عليه السلام) كارها را ميان مادرش، فاطمه و فاطمه ى زهرا(عليها السلام) تقسيم كرده بود; آب آوردن و كارهاى خارج از منزل را به عهده ى مادر و كارهاى داخل خانه مانند آسيا كردن و تهيه غذا را به فاطمه ى زهرا(عليها السلام) واگذار كرده بود. فاطمه بنت اسد فضايل فراوانى دارد كه از آن جمله او مادرى جانشين پيامبر(صلى الله عليه وآله) و امام شيعيان است و ديگر آنكه خانه ى كعبه زايشگاه او شد.
فاطمه در مدينه از دنيا رفت و رسول خدا(صلى الله عليه وآله) در مرگ او بسيار ناراحت شد و او را در روحاء، مقابل حمام ابى قطيعه به خاك سپرد. [2]
[1]. محقق و نویسنده:حسین شهسواری
[2]. اسدالغابه، ابن اثير 5 : 517; اعيان الشيعه، 42 : 250; الطبقات الكبرى، ابن سعد 8 : 161 و مقاتل الطالبيين، ابوالفرج اصفهانى : 8.جهت توضيح بيشتر رك:جلد دوم دايره المعارف صحابه پيامبر(صلى الله عليه وآله).
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.