X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
عمرو بن حمق خزاعى [1]
وى در سال پنجم هجرت بعد از غزوه ى حديبيه به مدينه هجرت كرد و اخبار بسيارى از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) حفظ كرد. پس از فتح مصر در مصر ساكن شد، تا اينكه در زمان حكومت امير المؤمنين على (عليه السلام) به كوفه آمد. او يك بار با آب يا شير پيامبر(صلى الله عليه وآله) را سيراب كرد و حضرت درباره اش اين گونه دعا فرمود: «اللهم متعه بشبابه»; خدايا! او را از جوانى اش بهره مند گردان. گفته شده، حتى در هشتاد سالگى يك تار موى سفيد در چهره اش ديده نمى شد. عمرو يكى از رؤساى جمعيت ششصد نفرى مصر بود كه به عنوان شكايت از عثمان به مدينه آمدند، موقعيت عمرو چنان بود كه جمعيت مصر را لشكريان عمرو بن حمق به حساب مى آوردند، و او يكى از چهار نفرى است كه وارد خانه عثمان شدند و او را كشتند و در آخرين رمق زندگى عثمان نه ضربه بر بدنش وارد كرد. عمرو از هواداران امير مؤمنان على(عليه السلام) بلكه از حواريون آن حضرت به حساب آمده است. او در سال پنجاهم هجرت به شهادت رسيد و در بيرون شهر موصل گنبد و بارگاهى دارد كه براى اولين بار سعيد بن حمدان، پسر عموى سيف الدوله در شعبان سال 336 هجرى آن را بر روى قبر او بنا كرد. البته به هنگام بناى مزار وى، ميان شيعه و سنى فتنه و آشوبى به پا شد. [2]
[1]. محقق و نویسنده:عبدالرضا عسکری
[2]. اسدالغابه، ابن اثير 3 : 15-714. جهت توضيح بيشتر رك:جلد دوم دايره المعارف صحابه پيامبر(صلى الله عليه وآله).
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.