X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
طلحة بن عُبيدالله تيمى [1]
او اهل مكه و از طايفه تيم بن مُرّة بوده است. پدرش، عبيدالله ، پسر عموى ابوبكر و مادرش، صعبه دختر، حضرمى است و قبل از ازدواج با پدر طلحه، همسر ابوسفيان بوده است. طلحه يكى از افراد شوراى شش نفره براى گزينش جانشين عمر بود كه به انتخاب عثمان انجاميد. [2] طلحه پسر عمه پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم نيز بود. [3] همسر او، اروى، دختر ربيعة بن حرث بن عبدالمطلب بود و با اسلام آوردن طلحه ميان آنها جدايى افتاد. پس طلحه به مدينه مهاجرت كرد و اروى در مكه نزد خويشانش ماند. بعد از طلحه، خالد بن سعيد بن عاص بن اميّه با اروى ازدواج كرد. وى از زنانى بود كه از آزار كفّار به رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم پناه برد و پيامبر او را نگه داشت و او را به همسرى خالد بن سعيد بن عاص در آورد. [4] طلحه نيز با حمنه ازدواج كرد. حمنه از زنانى بود كه همراه زنان ديگر در جنگ احد شركت كرده بود و به زخمى هاى افتاده در ميدانِ جنگ آب مى داد; محمد بن طلحه فرزند اوست. [5] سایر محورهای این مقاله که محقق محترم آن را مورد بررسی قرار داده اند عبارتند از:
[1]. نویسنده : محمد ایوب کاظمی
[2]. مروج الذهب، مسعودى 2 : 365.
[3]. تاريخ الطبرى، طبرى (ترجمه: پاينده) 5 : 2066.
[4]. مجمع البيان فى تفسير القرآن ، طبرسى 9 : 410.
[5]. المغازى، واقدى 1 : 292.
[6]. جهت توضیح بیشتر رک:جلد پنجم دائره المعارف صحابه پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم .
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.