آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های نقد و هابیت

مراسم آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های نقد وهابیت با سخنرانی آیت‌الله نجم‌الدین طبسی توسط کارگروه امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام برگزار می‌شود.

آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های نقد و هابیت
آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های نقد و هابیت
آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های نقد و هابیت
[price] [lowprice] [highprice]

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام، نشست رونمایی از مجموعه کتاب‌های نقد وهابیت که با تلاش‌های گروه علمی امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام و با لحاظ نیازهای میدانی مطرح، تهیه و تولید شده است، پنجشنبه 5 مهرماه برگزار می‌شود.

 

نسخه‌های بدلی از اسلام و توحید و فرقه‌سازی مجعول استعمار، نیاز به مقابله میدانی و ورودهای عمیق و عالمانه حوزوی دارد. نکته مهم آن‌که رویکرد غالب در نقد وهابیت، شیوه تدافعی و پاسخ‌گویی به شبهات آنان است اما در این کتاب‌ها، عمدتاً مواجهه به صورت تهاجمی بوده و با هدف فروپاشی بنیان‌های وهابیت به ویژه در تلقی‌های ایشان از آموزه‌ اساسی توحید است.

 

نشست رونمایی از کتاب‌های «وهابیت در ترازوی سلف (تبیین تضاد وهابیت با سلف)، وهابیت (آسیب‌شناسی نقدهای وهابیت در ادوار مختلف، توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با اسلام در توحید)، جسم‌انگاری خداوند (تبیین مواضع تجسیمی تفکر وهابیت و ضدیت آن با مذاهب اسلامی)، شرک در نقاب توحید (نقد تهاجمی خوانش شرک‌آمیز توحید وهابیت) و واژگونی واژگان (همگرایی سکولاریسم و وهابیت)» با سخنرانی آیت‌الله نجم الدین طبسی، آیت‌الله سیدحسن آل مجدد شیرازی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصفر جبرئیلی برگزار می‌شود.

 

تاریخ برگزاری این مراسم روز پنجشنبه 5 مهرماه از ساعت 10 تا 12 در سالن همایش‌های پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام به نشانی قم، میدان جانبازان، نبش مصلی قدس خواهد بود.

 

یادآور می‌شود که در این مراسم تخفیف 50 عرضه کتاب برای پژوهشگران محترم در نظر گرفته شده است.

 

برای اطلاع بیشتر درباره کتاب‌ها به لینک زیر مراجعه شود.

http://rbo.ir/__a-3743.aspx

 

  • برچسب‌ها
  • پایگاه اطلاع رسانی, پورتال رسمی, پژوهشکده باقرالعلوم(ع)،تبلیغ،اطلاع رسانی،گلشن ابرار

مطالب مرتبط