X
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام و پژوهشکده زن و خانواده با هدف همکاری در امور پژوهشی، آموزشی، ارتباطات بینالملل و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای یکدیگر جهت تحقق اهداف مشترک به امضا رسید.
پنجاهودومین نشست اساتید برجسته حوزه فرق و مذاهب با حضور مدیرکل جدید ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی در سالن جلسات شهید زینالدین ادارهکل تبلیغات اسلامی قم برگزار شد.
یادداشت | محمد باغچقی عضو گروه امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام قم
نشست نقد و بررسی کتاب «آسیبشناسی نقد وهابیت» نخستین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) با ارائه حجتالاسلام احمد علیداد و نقد حجتالاسلام والمسلمین محمد صفر جبرئیلی برگزار شد.
رئیس پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام از تأسیس حوزههای مطالعاتی ایدهمحور و معطوف به راهگشایی برای انقلاب اسلامی در این پژوهشکده خبر داد.
یادداشت | حمیدرضا باقری
قائم مقام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام از تشکیل مجموعه گروهی از افراد دغدغهمند برای نگاشتن یادداشتهای اندیشهورزانه درباره مسائل فرهنگی و اجتماعی روز در این پژوهشکده خبر داد.
تحلیل ایده ها و ایده پردازی در سه لایه ی محتوا، پلتفرم و رگلاتوری فضای مجازی (با تاکید بر ایران) نام:
پیجویی ایده هایی محتوایی و عملیاتی در مواجهه با ابعاد مختلف فضای مجازی هدف:
دی 1400 تاریخ:
شهریور 1401 چشمانداز اتمام:
حجت الاسلام رضا سامان مجری:
دکتر توحید اسماعیل پور ناظر علمی:
دکتر توحید اسماعیل پور ناظر اجرایی:
درصد 10 میزان پیشرفت:
کلیات:
در این پژوهش ایده های ایجایی مواجهه با فضای مجازی را در قالب بررسی تجربه های موفق و قواعدگپری علمی از آنها را پی جویی خواهیم کرد. این امر در سه لایه محتوا یعنی صوت، متن و تصویر که سوار بر پلتفرم-ها است؛ لایه پلتفرم و خاصه شبکه های اجتماعی و فضای حکمرانی و رگولاتوری خواهد بود.
از ایدهها و رویکردهایی که میتوان آن را در طرحهایی همچون طرح حمایت از حقوق کاربران، نظام جامع تنظیم مقررات و تفاهم نامه های بین المللی و سندباکس مورد بررسی قرار داد، رویکرد ورود اقتصادی به معنای کنترل اقتصادی فضای مجازی کشور از طریق اعمال اقتدار اقتصادی حاکمیت از طریق تنظیم مناسبات اقتصاد فضای مجازی است. در این ایده از رویکرد مجوزدهی و بستن رسانه ها و رویه های قضائی به سمت رویکرد اقتصادی حرکت میکنیم و به بررسی این رویکرد از منظر دینی و تجارب جهانی و ملاحظات اجرایی آن پرداخته و پیشنهاداتی را به سازمان های متولی ارائه می دهیم.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «شخصیتهای مسیحی» تألیف محمدصادق احمدی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.