احکام خوردنی ها
[price]
[lowprice]
[highprice]
نام
|
احکام خوردنی ها
|
هدف
|
بیان احکام شرعی مربوط به خوردنیها و نوشیدنیها
|
تاریخ شروع
|
1396
|
چشمانداز اتمام
|
1400
|
مجری
|
پژوهشکده باقر العلوم علیه السلام
|
محققین
|
آقایان محمد عزتی بخشایش و محمد جوادی والا
|
میزان پیشرفت
|
در مرحله ارزیابی نهایی
|
کلیات
|
بیان احکام حیوانات حلال گوشت و حرام گوشت، حیوانات دریایی، پرندگان و چارپایان و اعضای حلال و حرام حیوانات حلال گوشت، خوردنیها و نوشیدنیهای حلال و حرام، احکام داروها و آداب خوردن و آشامیدن از جمله مسائلی است که طبق نظر مراجع عظام در این کتاب بیان شده است.
|