نقد و بررسی کتاب «مجلسیات»؛ راهنمای کاربردی تبلیغ در جلسات خانگی زنانه

مراسم نقد و بررسی کتاب «مجلسیات» با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه زنان و خانواده، روز یکشنبه 19 اسفند ساعت 14 به صورت مجازی در محیط اسکای روم برگزار می‌شود.

نقد و بررسی کتاب «مجلسیات»؛ راهنمای کاربردی تبلیغ در جلسات خانگی زنانه
نقد و بررسی کتاب «مجلسیات»؛ راهنمای کاربردی تبلیغ در جلسات خانگی زنانه
نقد و بررسی کتاب «مجلسیات»؛ راهنمای کاربردی تبلیغ در جلسات خانگی زنانه
[price] [lowprice] [highprice]

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه‌السلام)، مراسم نقد و بررسی کتاب «مجلسیات» به همت کارگروه تجربه‌نگاری فرهنگی و تبلیغی پژوهشکده به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 

این کتاب توسط سرکار خانم حمیده تابعی، پژوهشگر حوزه زنان و خانواده و استاد همکار جامعة‌المصطفی‌العالمیه، تألیف و توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه‌السلام) منتشر شده است.

 

در این نشست، خانم دکتر طاهره همیز، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و مبلغ فعال، حجت‌الاسلام علی مخدوم، مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی، و حجت‌الاسلام حیدری پور، قائم مقام پژوهشگده باقرالعلوم (ع)، به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. مدیریت کارگروه تجربه نگاری فرهنگی بر عهده دکتر علیرضا مومن بوده و حجت الاسلام حامد عبداللهی به عنوان دبیر علمی این نشست را همراهی خواهند کرد.

 

کتاب «مجلسیات» به عنوان یک راهنمای کاربردی برای تبلیغ در جلسات خانگی زنانه، به بررسی مهم‌ترین مسائل و چالش‌های پیش‌روی این جلسات پرداخته و راهکارهای مناسبی را ارائه می‌دهد. این اثر که با روش پژوهشی تجربه‌نگاری تدوین شده، حاصل گفت‌وگوهای مفصل و هدفمند با جمعی از خبرگان، فعالان و مدیران با سابقه جلسات خانگی زنانه است.

 

مؤلف در این کتاب تلاش کرده است تا ابزاری کاربردی در اختیار طلاب، مبلغان، فعالان فرهنگی و برگزارکنندگان جلسات خانگی قرار دهد. همچنین، این اثر می‌تواند به عنوان یک متن کمک آموزشی برای تربیت مبلغان حوزوی و دانشگاهی مورد استفاده قرار گیرد.

 

به گفته مؤلف، هرچند کتاب با رویکردی مسئله‌محور و مبتنی بر تجربیات مبلغان و فعالان جلسات زنانه نوشته شده، اما محتوای آن برای همه گروه‌ها قابل استفاده است.

 

این کتاب در پنج فصل تدوین شده است. فصل نخست به کلیات و مفاهیم اولیه، فصل دوم به ویژگی‌های مطلوب مبلغ، فصل سوم به مخاطب‌شناسی و ابعاد آن، فصل چهارم به جنبه‌های اجرایی و محتوایی جلسات، و فصل پنجم به نوآوری در شکل و محتوای جلسات می‌پردازد.

 

در فصل نخست کتاب، اهمیت و ضرورت جلسات خانگی به عنوان یکی از اثرگذارترین و پرنفوذترین تجمع‌های غیررسمی مورد تأکید قرار گرفته است.

 

کتاب «مجلسیات» در قطع رقعی، 196 صفحه و شمارگان 300 نسخه توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه‌السلام) منتشر شده است.

 

از تمامی علاقه‌مندان به حوزه تبلیغ و مطالعات زنان و خانواده دعوت می‌شود تا در این نشست مجازی ارزشمند شرکت نمایند.

 

لینک شرکت در نشست

 

  • برچسب‌ها
  • پایگاه اطلاع رسانی, پورتال رسمی, پژوهشکده باقرالعلوم(ع)،تبلیغ،اطلاع رسانی،گلشن ابرار

مطالب مرتبط