X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
عبدالله بن جعفر بن ابىطالب [1]
او فرزند جعفر طيار است و برادرزاده اميرمؤمنان على علیه السلام همسر حضرت زينب علیها السلام دختر على علیه السلام ، و كنيه اش ابوجعفر بوده است. [2] شيخ طوسى او را از اصحاب رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم و اصحاب امام على و امام حسن مجتبى علیهم السلام شمرده است. [3] او همراه پدرش از حبشه به مدينه بازگشت و در جنگ صفين يكى از فرماندهان جنگ بود. [4] به پدرش، جعفر بن ابى طالب، جعفر طيار مى گويند. خود مى گويد: «هنگامى كه پدرمان به شهادت رسيد، پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم نزد ما آمدند و خبر مرگ پدرمان را به ما گفتند و دستان مبارك شان را بر سر من و برادرم كشيدند و پيشانى من را بوسيدند و در حالى كه اشك در چشمانش جمع شده و محاسن مباركش از اشك شان خيس شده بود، فرمودند: "خداوندا! جعفر، بهترين روش را براى كسب ثواب و رسيدن به تو انتخاب كرد; به خانواده اش آن چيزى را كه به بهترين بندگانت مى دهى، عطا كن". سپس بعد از سه روز به ديدن ما آمد و لباس ما را عوض كرد و براى ما دعا فرمود» [5] سایر محورهای این مقاله که محقق محترم آن را مورد بررسی قرار داده اند عبارتند از:
[1]. نویسنده : ابوالحسن اسماعیلی.
[2]. الدرجات الرفيعه، سيد على خان مدنى : 163 و الاستيعاب، ابن عبد البر 3: 880.
[3]. قاموس الرجال; شوشترى 6: 283.
[4]. الإصابه، ابن حجر 4: 37.
[5]. الدرجات الرفيعه، سيد على خان مدنى : 168 و تاريخ مدينة دمشق، ابن عساكر 27: 256 و 257.
[6]. جهت توضیح بیشتر رک:جلد پنجم دائره المعارف صحابه پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم .
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.