X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
زينب بنت جحش [1]
زينب، دختر جحش بن رباب بن يعمر، يكى از زنان نامدار اسلام است كه دختر عمه رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم و همسر آن بزرگوار بود. مادرش، اميمه، دختر عبدالمطلب، جد بزرگوار پيامبر اسلام صلی الله علیه وآله وسلم است. [2] او زنى بسيار با تقوا بود كه اكثر روزها را به روزه و شب ها را به عبادت مى گذرانيد و بسيار سخاوتمند و اهل كار بود و درآمدش را صدقه مى داد. [3] به همين دليل نزد پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم مقام و منزلت خاصى داشت. عايشه، همسر رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم مى گويد: «هيچ يك از زنان در نزد پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم با من هم تراز نبود، جز زينب دختر جحش.» عايشه هم چنين گفته است: ما رايت امراة قط خيراً فى الدين من زينب و اتقى لله و اصدق حديثاً و اوصل للرحم و اعظم اعانة و صدقه; هرگز زنى دين دارتر و پرهيزكارتر و راستگوتر و به خويشان مهربان تر و انفاق كننده تر از زينب نديدم. [4] از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده كه فرمود: «زينب زنى متواضع و در عبادت با خشوع و خضوع است.» [5] سایر محورهای این مقاله که محقق محترم آن را مورد بررسی قرار داده اند عبارتند از:
[1]. نویسنده : حبیب عباسی
[2]. الطبقات الكبرى، ابن سعد 8: 101.
[3]. الطبقات الكبرى، ابن سعد 8: 103 و تاريخ الاسلام، ذهبى 3: 213.
[4]. صحيح مسلم، مسلم نيشابورى 7: 136 و سنن الكبرى، نسايى 7: 65.
[5]. اسدالغابه، ابن اثير 5: 465.
[6]. جهت توضیح بیشتر رک:جلد پنجم دائره المعارف صحابه پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم .
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.