X
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام و پژوهشکده زن و خانواده با هدف همکاری در امور پژوهشی، آموزشی، ارتباطات بینالملل و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای یکدیگر جهت تحقق اهداف مشترک به امضا رسید.
اُبَىِّ بنُ كَعْب [1]
نام او اُبىّ بن كعب بن قيس بن عبيد بن زيد خزرجى [2] است و به كنيه هاى ابامنذر و أباطفيل مشهور بوده است. [3] او يكى از فضلا و فقهاى صحابه ى پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) و استادترين مسلمين در خواندن قرآن به حساب مى آمد و هم چنين دبيرى پيامبر(صلى الله عليه وآله)را نيز عهده دار بود. او قبل از زيد بن ثابت، كاتب وحى بود و گاهى پيامبر(صلى الله عليه وآله) او را مأمور مى كرد تا به تازه مسلمانان، از جمله وفد عامر و وفد بنى حنيفه، كه به مدينه آمدند، احكام اسلام و قرآن بياموزد. [4] او به عنوان يكى از انصار با سابقه ساليان زيادى همنشين پيامبر(صلى الله عليه وآله) بود و چنان كه در روايت آمده است تمامى قرآن را بر آن حضرت عرضه نمود و از همان تاريخ نيز به تعليم قرآن مشغول شد و بنابر حديثى مشهور، يكى از چهار تنى است كه پيامبر(صلى الله عليه وآله) فرا گرفتن قرآن را از آنان توصيه كرده است.در حديثى ديگر كه فضايل چند تن از صحابه بيان شده است، اُبىّ بن كعب، آگاه ترين فرد امت درباره ى قرائت دانسته شده است: «اقرأ أمتى لكتاب الله». [5]
سایر محورهای مقاله :
[1].محقق: غفور مرادی .
[2].أعيان الشيعة، امين عاملى 2 : 455.
[3]. الاستيعاب، ابن عبدالبر 1 : 66.
[4]. تاريخ ابن خلدون، ابن خلدون 2 : 56.
[5]. البته اهل بيت(عليهم السلام) مشمول اين حديث نمى شوند. ادامه مقاله در جلد سوم دایره المعارف صحابه
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.