X
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام و پژوهشکده زن و خانواده با هدف همکاری در امور پژوهشی، آموزشی، ارتباطات بینالملل و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای یکدیگر جهت تحقق اهداف مشترک به امضا رسید.
ابوهريره ى دوسى [1]
ابوهريره ى دوسى:
يكى از صحابه و همراهان رسول خدا(صلى الله عليه وآله) ابوهريره ى دوسى از قبيله ى اشعرى ها است كه به نقل حديث فراوان از پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) مشهور مى باشد. [2] او در نقل حديث، حتى احاديث ساختگى، به حدّى زياده روى مى كرد كه عمر بن خطاب او را از نقل حديث ممنوع ساخت [3] و عايشه و عثمان و اميرالمؤمنين(عليه السلام) نيز به او اعتراض كردند. [4] درباره ى نام ابوهريره و نام پدرش به اندازه اى اختلاف است كه در نام هيچ يك از صحابه ى رسول خدا(صلى الله عليه وآله) چنين اختلافى وجود ندارد، زيرا درباره ى نام وى بيست احتمال ذكر شده است; مانند: عبد شمس، عبد تيم، عبد غنم، عبد العزى، عبيد، سكين، عمرو، عمير، بربر، يزيد، سعد، سعيد و... . هم چنين درباره ى نام پدرش پانزده اسم گفته شده است، مانند: عائذ، عامر، عمرو، عمير، غنم، دوقه، هانى، مل و... . نقل شده است . [5]
سایر محورهای مقاله:
[1]. محقق: جعفر جوان هوشیار.
[2]. تاريخ مدينة دمشق، ابن عساكر 67 : 312.
[3]. البداية و النهايه، ابن كثير 8 : 106.
[4]. شيخ المضيره، محمود أبوريه : 133.
[5]. الاستيعاب، ابن عبدالبر 4 : 70 ـ 1768; تاريخ مدينة دمشق، ابن عساكر 67 : 312 و البداية و النهايه، ابن كثير 8 : 103. ادامه مقاله در جلد سوم دایره المعارف صحابه
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.