سلسه جلسات کارگاهی دائرة المعارف نگاری در پژوهشکده باقرالعلوم(ع) برگزار شد
روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع)- سلسه جلسات کارگاهی دائرة المعارف نگاری برای نویسندگان، مدیران و دبیران دانشنامه های پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع): در این جلسات مدیران دانشنامه ها، دبیران اجرائی و 20 نفر از اعضای شورای علمی ، مؤلفان دانشنامه و اعضای گروه آموزش پژوهشکده حضور داشتند.
این کارگاه دائرة المعارفی که به مدت هشت روز ادامه داشت از تجربه های اساتید مجرب و کارآزموده در دائرة المعارف بزرگ اسلامی تهران استفاده شد.
حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد، مدیر دانشنامه پیامبر اعظم پژوهشکده، ضمن تقدیر و تشکر از اساتید و برگزارکنندگان این کارگاه، به توضیحاتی در مورد اهمیت و ضرورت برگزاری این دوره ها پرداخت و برگزاری این دوره ها را برای ترقی و پیشبرد اهداف دانشنامه نویسی ضروری دانست؛ وی خواستار برگزاری متعدد این جلسات درآینده نزدیک شد.
این مدیر پژوهشی در ادامه سخنان خود درباره نگارش مقالات دانشنامه ائی و اهمیت آن، به نحوه نگارش این مقالات به عنوان یک صنعت و پدیده نو در نگارش، که مورد توجه جدی در بین اقشار حوزوی و دانشگاهی است اشاره کرد.
در اولین جلسه این سلسله نشست ها استاد معینی، از اعضای دانشنامه بزرگ اسلامی با موضوع قواعد ارجاع و انواع آن به ایراد سخن پرداخت.
جلسه دوم با موضوع اصول منبع شناسی توسط استاد باغستانی برگزار شد.
استاد معینی با موضوع کنترل منابع، شیوه ها و راهکارهای کنترل منابع، در جلسه سوم به ایراد سخن پرداخت.
اصول و مبانی پدیده دائرة المعارف با صحبتهای استاد رودگر در جلسه چهارم بررسی شد.
در جلسه پنجم به موضوع ویرایش مقالات دائرة المعارفی توسط استاد سید تقوی پرداخته شد.
استاد هاشمی در ششمین جلسه کارگاه ساختار مقاله دانشنامه ائی را بررسی کرد.
استاد تقوی باقی مانده مباحث مربوط به ویرایش مقالات دائرة المعارفی را در جلسه هفتم ادامه و تکمیل کرد.
و بالاخره در جلسه هشتم استاد رودگر با موضوع قواعد و ضوابط نگارش دائرة المعارفی این دوره از سلسله نشست ها را پایان بخشید.