X
دومین جلسه از دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» با حضور سه تن از پژوهشگران عرصه فضای مجازی، برگزار شد. در این جلسه، چالشها و فرصتهای موجود در طراحی سکوهای مجازی اسلامی و نقد الگوهای موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین سید علی موسوی، رئیس پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در سخنانی به تبیین چالشهای فقه فرهنگ پرداخت و ضمن نقد رویکردهای موجود، بر ضرورت تحول در این حوزه و حرکت به سوی ساختارسازی تمدنی تأکید کرد.
نیمهشعبان، نه تنها روز میلاد آخرین حجت الهی، بلکه نقطه پیوند میان زمین و آسمان است؛ روزی که امید، در تار و پود هستی تنیده شد و زمین مأوای ولیّ خدا گردید. این روز بزرگ، در فرهنگ اسلامی، جایگاهی ویژه دارد و بهعنوان یکی از پرفضیلتترین ایام سال، شناخته میشود.
نشست تخصصی "اصلاح نگرش به خانواده و تاثیر آن در بهبود رفتارهای ارتباطی در خانواده" از دوره مهارتهای اخلاقی برای حل مسائل خانواده با محوریت قرآن و حدیث با سخنرانی دکتر محمدجواد فلاح، مدیر کارگروه تربیت، زن و خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام، در تاریخ 17 مهرماه 1403 در مسجد امیرالمومنین (علیهالسلام) شهرک مهدیه برگزار شد.
یادداشت: حمیدرضا فتحی
کتاب "رهیافتهای توحیدی 3" با عنوان "شرح کتاب روح توحید؛ نفی عبودیّت غیرخدا با رویکرد فلسفی"، اثری است که به کوشش صدیقه حاجیعلیان توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در سال 1403 به شمارگان 300 نسخه به چاپ رسیده است.
کتاب «رهیافتهای توحیدی 2» شرحی است بر کتاب ارزشمند «روح توحید؛ نفی عبودیت غیر خدا» اثر حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) که با رویکردی اجتماعی و به کوشش رضا خانجانی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شده است.
نویسنده: حمیدرضا فتحی
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام از انتشار کتاب جدید خود با عنوان «پدیده گفتمان» خبر داد. این اثر به قلم محمدرضا فلاح شیروانی و با تدوین سیدمصطفی مدرس مصلی در زمستان ۱۴۰۳ به چاپ رسیده است.
کتاب "رهیافتهای توحیدی 1" شرحی است بر کتاب ارزشمند «روح توحید؛ نفی عبودیت غیر خدا» اثر حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) که با رویکردی تربیتی و به کوشش میثم قاسمی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شده است.
نخستین جلسه دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» به همت کارگروه مطالعات فضای مجازی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام در سالن امام رضا علیهالسلام دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد.
باسمه تعالی
برادر فاضل و مجاهدم، جناب حجتالاسلام و المسلمین آقای سیدعلی موسوی
نظر به خط سیر تحولی سازمان تبلیغات اسلامی، همقدم با گام دوم انقلاب و نیز متناسب با مأموریتهای محوله از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، همچنین با توجه به اهمیت روزافزون امر پژوهش در هر رویکرد جدی و تحولی، جنابعالی را که دارای فضل و سوابق علمی و پژوهشی حکمی و فقهی ناظر به عینیت نیازهای جامعه انقلابی در پژوهشکدة باقرالعلوم(سلام الله علیه) و دیگر مراکز علمی ـ پژوهشی معتبر میباشید، به عنوان «رئیس پژوهشکدة باقرالعلوم(سلام الله علیه)» منصوب میکنم.
اهم انتظارات از پژوهشکده در دروان جدید مدیریتی آن، به شرح ذیل است:
امید آنکه با توکل به خداوند منان و توسل به عنایات حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) و با توجه قرار دادن نظام اندیشه اسلام ناب و اولویتهای رهبر فرزانه انقلاب در همه اقدامات، در انجام وظایف و مأموریتهای محوله، مؤید و موفق باشید؛ انشاءالله.
در اینجا لازم میدانم از زحمات و تلاشهای خدومانه برادر گرانقدر، جناب آقای دکتر قشقایی که در این سنگر به انجام وظیفه و خدمت صادقانه مشغول بودهاند، تشکر و قدردانی کنم.
محمد قمیرئیس سازمان تبلیغات اسلامی21 اردیبهشت ماه 1398 هجری شمسی5 رمضان المبارک 1440 هجری قمری