به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام، سومین جلسه از دوره یکساله آموزش تجربهنگاری فرهنگی کارگروه تجربهنگاری پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام به کارگاه آموزشی طرحنویسی پژوهشهای تجربهنگاری اختصاص داشت که براساس آن دکتر رحمان یاسی مدرس دروس مدیریتی و مدیریت فرهنگی در حوزه و دانشگاه به ارائه بحث پرداخت.
وی که تألیف پنج عنوان کتاب از جمله «تجربه نگاری فعالان فرهنگی در مناطق حاشیه» را در کارنامه خود دارد در ابتدا هدف از این کارگاه آموزش یرا ارتقای مهارت طرحنویسی شرکتکنندگان (با توجه خاص به نکات ناظر به طرحهای تجربهنگاری) عنوان کرد و گفت: آشنایی با فرمول ویژه «نماز»، مروری بر اجزای طرح تحقیق و موانع مهم در تدوین طرح تحقیق از بخشهای اصلی این کارگاه است.
این استاد دانشگاه در بحث آشنایی با فرمول ویژه نماز، چهار عنوان نتیجه، محتوا، ارائه و زمینه را مورد بررسی قرار داد و درباره عنوان نخست با بیان اینکه بایستی از ابتدای ارائه یک محتوا بدانیم که قرار است چه خروجی شفاف و روشنی را رقم بزنیم، اظهار داشت: کلی و مبهم بودن نتیجه نهایی، حتی در رسالههای دکتری پس از دفاع نیز مشاهده میشوند!
بخش دیگری از تدریس دکتر یاسی به تبیین بخشهای اصلی طرح تحقیق مانند عنوان تحقیق، مقدمه، بیان مسأله، اهمیت و ضرورت، اهداف، پیشینه، الگوی مفهومی، سئوالات، روش و انتخاب جامعه مورد مطالعه اختصاص داشت.
شایان ذکر است که دوره جدید کارگاه آموزشی تجربهنگاری فرهنگی با هدف تکمیل همکاران مورد نیاز در قالب دستیار پژوهشی کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام از یکم بهمن 1402 در قم آغاز شده است.
در این کارگاه مجموعه آموزشهای جمعآوری اطلاعات (اسناد، مصاحبه و مشاهده)، تحلیل محتوای کیفی و کدگذاری، آموزش نرم افزار مکس کیو دی ای و نگارش علمی در طول یک سال ارائه میشود.
افراد منتخب حاضر در این دوره، افزون بر آموزشهای تئوری دو پروژه تجربهنگاری را انجام میدهند و از مزایای انعقاد قرارداد دستیار پژوهشی به صورت پروژهای، استفاده رایگان از کارگاه و دورههای آموزشی – پژوهشی، پشتیبانی علمی توسط استاد ناظر و چاپ اثر و ارائه گواهی نیز برخوردار خواهند بود.
دوره یکساله آموزش تجربهنگاری فرهنگی کارگروه تجربهنگاری پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام یک روز در ماه به صورت حضوری در سالن اجتماعات و سالن آمفی تئاتر این پژوهشکده به نشانی قم خیابان نیایش جنب مصلی قدس برگزار میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.