بررسی پیام رسان ایتا در نشست جمهوری اسلامی شناسی

کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام نشست چهاردهم از سلسله نشست‌های علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.

بررسی پیام رسان ایتا در نشست جمهوری اسلامی شناسی
بررسی پیام رسان ایتا در نشست جمهوری اسلامی شناسی
بررسی پیام رسان ایتا در نشست جمهوری اسلامی شناسی
[price] [lowprice] [highprice]

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام، نشست چهاردهم از سلسله نشست‌های علمی جمهوری اسلامی شناسی با هدف بررسی سامانه حکمرانی فرهنگی کشور و با حضور مدیران فرهنگی از سوی کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام برگزار شد.

 

در این نشست که به بررسی اپلیکیشن ایتا اختصاص داشت، محسن غفاری مدیرعامل این پیام‌رسان داخلی، به بررسی انواع شبکه‌های اجتماعی از وی چت، واتس آپ، تلگرام تا پیام‌رسان‌های داخلی پرداخت و گفت: پیام‌رسان ایتا محصول شرکت اندیشه یاوران تمدن امروز است که از کدنویسی، طراحی و انتخاب عوامل انسانی آن سه سال طول کشید تا اینکه در سال 97 تولید و شروع به فعالیت کرد.

 

مدیرعامل ایتا در ادامه به ارائه آماری از این پیام‌رسان داخلی پرداخت و گفت: تاکنون 58 میلیون نفر پیام‌رسان ایتا را نصب کرده‌اند؛ این پیام‌رسان داخلی نزدیک 19 میلیون و 200 هزار کاربر فعال روزانه در ایران دارد و تقریبا بالای 25 میلیون نفر هفتگی به آن سر می‌زنند.

 

وی افزود: برای مشخص شدن موفقیت یک شبکه اجتماعی، ضریب نسبت روزانه به ماهانه گرفته می‌شود، اگر نسبت روزانه به ماهانه به 50 درصد نزدیک باشد آن شبکه اجتماعی موفق و فعال است و اینستاگرام ادعا دارد این نسبت نزدیک 50 درصد است، اما ایتا شبکه‌ای است که 60 درصد کاربرانش روزانه به آن سر می‌زنند و این نشان‌دهنده پویایی و کاربردی بودن این شبکه اجتماعی است.

 

غفاری با بیان اینکه ترافیک روزانه پیام‌رسان ایتا نزدیک 250 تا 260 گیگابایت است، اظهار داشت: روزانه 20 میلیون فایل و 110 میلیون پیامک در ایتا جابه‌جا و نزدیک 2/1 میلیارد پیام هم در کانال‌های عمومی خوانده می‌شود.

 

مدیرعامل ایتا عدم وجود تکنولوژی پیام‌رسان داخلی، ارتباط با مدیران، القای عدم استقبال مردم و عدم شناخت جامعه را از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی این پیام‌رسان عنوان و ابراز کرد: پیام‌رسان ایتا با 8 نیروی انسانی کار خود را شروع کرد و در حال حاضر نزدیک به 63 نفر در پارک علم و فناوری استان قم مشغول به فعالیت هستیم و زیرساخت آن مانند همه شرکت‌ها اداره می‌شود.

  • برچسب‌ها
  • پایگاه اطلاع رسانی, پورتال رسمی, پژوهشکده باقرالعلوم(ع)،تبلیغ،اطلاع رسانی،گلشن ابرار

مطالب مرتبط