X
نشست علمی بررسی دیدگاه وهابیت و جریانهای تکفیری به مسئله فلسطین و پاسخ به شبهات کلامی آن به همت گروه امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام و مجتمع آموزش عالی حکمت و مطالعات ادیان برگزار شد.
کتاب «سختِ شیرین» مجموعهای از حکایت مادران سختکوش، با اراده و مصمم است که البته حس مادرانگی را هم نه تنها فراموش نکردهاند، که در آن بالیدهاند و فرزندان با ارادهای هم پرورش دادهاند. مادران سرزمینی که خودشان حالا یک الگو هستند.
پندار برساخته عنوان کتابی است به قلم یاسر قزوینی حائری که در آن روشهای دعوت، جذب و سازماندهی داعش بیان میشود. این اثر را انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر کرده است.
کتاب «سیاحت سیل» به همت و سفارش پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام تهیه و از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
کتاب «بسیج زنان آمریکای لاتین: روشها، دستاوردها و چالشها»، گردآوری و تألیف پریسا رضایی کاری از انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب پرچمداران هدایت به بررسی نقش ائمه علیهمالسلام در جلوگیری از انحرافات و تغییر ارزشها میپردازد و در آن دوران زندگی امام علی علیهالسلام، امام حسن علیهالسلام، امام حسین علیهالسلام و امام سجاد علیهالسلام، مورد بررسی قرار گرفته است.
گزارش تحلیلی درباره لایحه برنامه هفتم توسعه از منظر عدالت اجتماعی توسط گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
محل تولد : شریف آباد قزوین
شهرت تابعیت : ایران
تاریخ تولد : 1331/1/1
محمود شریفی اقدم در شریف آباد قزوین متولد شد، او دروس ابتدایی را در همانجا خواند و سپس وارد حوزه علمیه قزوین شد. پس از خواندن جامع المقدمات در سال 1346 عازم حوزه علمیه قم شد، سال اول را درمدرسه علمیه مرحوم آیت الله گلپایگانی (ره) بود و سیوطی را همانجا خواند. در همان سال وارد مدرسه منتظریه(حقانی) شد و سطح را در آنجا تمام کرد و درس خارج فقه و اصول رادر محضر اساتیدی چون حضرات آیات: مرحوم احمدی میانجی ،محمدی گیلانی، شهید آیت الله قدوسی، شهید مفتح، جنتی، صانعی، آذری قمی، مؤمن، مصباح و راستی ادامه داد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی با دعوت شهید آیت الله قدوسی(ره) به مدرسه رفاه و سپس به دادسرای انقلاب اسلامی مرکز رفته و به عنوان دادیار انقلاب مشغول خدمت شد. سپس به عنوان دادستان انقلاب اسلامی گنبد منصوب شد. پس از حدود دو سال دوباره به تهران آمده و مسؤلیت گزینش دادستانی محل را پذیرفت، آنگاه به دعوت آیت الله جنتی وارد سازمان تبلیغات اسلامی شد. ابتدا به عنوان معاون فرهنگی آن سازمان مشغول کار شد و سپس در سال 1369 به قم منتقل شد و پس از تاسیس پژوهشکده باقرالعلوم(ع) توسط ایشان وتعدادی از فضلاء مسئوولیت آن مرکز را پذیرفت. ایشان هم اکنون مشغول پژوهش در حدیث وامور فرهنگی هستند.