X
دومین جلسه از دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» با حضور سه تن از پژوهشگران عرصه فضای مجازی، برگزار شد. در این جلسه، چالشها و فرصتهای موجود در طراحی سکوهای مجازی اسلامی و نقد الگوهای موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین سید علی موسوی، رئیس پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در سخنانی به تبیین چالشهای فقه فرهنگ پرداخت و ضمن نقد رویکردهای موجود، بر ضرورت تحول در این حوزه و حرکت به سوی ساختارسازی تمدنی تأکید کرد.
نیمهشعبان، نه تنها روز میلاد آخرین حجت الهی، بلکه نقطه پیوند میان زمین و آسمان است؛ روزی که امید، در تار و پود هستی تنیده شد و زمین مأوای ولیّ خدا گردید. این روز بزرگ، در فرهنگ اسلامی، جایگاهی ویژه دارد و بهعنوان یکی از پرفضیلتترین ایام سال، شناخته میشود.
نشست تخصصی "اصلاح نگرش به خانواده و تاثیر آن در بهبود رفتارهای ارتباطی در خانواده" از دوره مهارتهای اخلاقی برای حل مسائل خانواده با محوریت قرآن و حدیث با سخنرانی دکتر محمدجواد فلاح، مدیر کارگروه تربیت، زن و خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام، در تاریخ 17 مهرماه 1403 در مسجد امیرالمومنین (علیهالسلام) شهرک مهدیه برگزار شد.
یادداشت: حمیدرضا فتحی
کتاب "رهیافتهای توحیدی 3" با عنوان "شرح کتاب روح توحید؛ نفی عبودیّت غیرخدا با رویکرد فلسفی"، اثری است که به کوشش صدیقه حاجیعلیان توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در سال 1403 به شمارگان 300 نسخه به چاپ رسیده است.
کتاب «رهیافتهای توحیدی 2» شرحی است بر کتاب ارزشمند «روح توحید؛ نفی عبودیت غیر خدا» اثر حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) که با رویکردی اجتماعی و به کوشش رضا خانجانی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شده است.
نویسنده: حمیدرضا فتحی
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام از انتشار کتاب جدید خود با عنوان «پدیده گفتمان» خبر داد. این اثر به قلم محمدرضا فلاح شیروانی و با تدوین سیدمصطفی مدرس مصلی در زمستان ۱۴۰۳ به چاپ رسیده است.
کتاب "رهیافتهای توحیدی 1" شرحی است بر کتاب ارزشمند «روح توحید؛ نفی عبودیت غیر خدا» اثر حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) که با رویکردی تربیتی و به کوشش میثم قاسمی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شده است.
نخستین جلسه دوره آموزشی «آشنایی با طراحی اسلامی سکوهای مجازی و نقد الگوهای موجود» به همت کارگروه مطالعات فضای مجازی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام در سالن امام رضا علیهالسلام دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد.
همچنین این سایت مدعی شده است که «این نشریه جهانی، منبعی جامع است که بر روی ماهیت تهدید اسلام گرایی معاصر در کشورها و مناطق مختلف متمرکز بوده و بر آن است تا تصویری دقیق از خیزش و ریزش اسلام گرایان رادیکال در سطح ملی، منطقه ای، و جهانی ارائه دهد».
این سایت بیش از 60 کشور مختلف جهان را، که اکثر آنها کشورهای خاورمیانه و مسلمان می باشند، رصد کرده و اطلاعاتی در مورد آنها ارائه می کند. علاوه بر این، این نشریه آن لاین سعی دارد تا مطالبی در خصوص جنبش ها و گروه های مختلف از جمله القاعده، لشگر طیب، طالبان، حزب الله، اخوان المسلمین، تبلیغی جماعت، و حزب التحریر ارائه کند. نشریه جهانی اطلاعات عمومی اسلام گرایی در واقع جزو شورای سیاست خارجی آمریکا (AFPC) می باشد. این شورا یک اتاق فکر محافظه کار و غیرانتفاعی سیاست خارجی آمریکا است که از سال 1982 در واشنگتن دی.سی مشغول به کار شده است. کارشناسان سیاست خارجی و دفاعی آن، برای اعضای کنگره آمریکا، قوه مجریه، و انجمن سیاست گذاران آمریکا اطلاعات فراهم می آورند.
علاوه بر این، این شورا گزارشات استراتژیک و نیز دیگر گزارشاتی در مورد پیشروی های سیاسی دیگر کشورها را از نقطه نظری محافظه کارانه منتشر می سازد (به ویژه در خصوص کشورهایی چون روسیه، چین، و کشورهای خاورمیانه). موضوعات متداول آن عبارتند از امنیت (دفاع موشکی، کنترل جنگ افزار، امنیت انرژی، جاسوسی) و نیز روند دموکراسی و بازارهای اقتصادی در کشورهای مورد نظر./مشرق