X
رشد اسلام ناب و اصیل محمدی (ص) و تشیع حقّه علوی مدیون رشادتها و جان فشانیهای امامان معصوم و این طلایهداران توحید میباشد. خصوصاً رشد تشیع در ایران و گسترش آن در این مرز و بوم نتیجه مهاجرت و تلاشهای حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و آباء و احفاد و اولادشان است.
نتایج آزمون دوره آموزشی توانمندسازی طلاب جهادی حوزه علمیه قم تا پایان هفته جاری از سوی گروه امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام اعلام خواهد شد.
کتاب «طعمه هتل هیلتون» اثر محمد کفاش با همکاری پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام و از سوی شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد!» به قلم سیده زهرا موسوی و سمیه سادات موسوی راهکارهای ایجاد اشتیاق در دختران برای انتخاب حجاب برتر را همراه با داستانکهای واقعی که هر کدام حاوی یک تجربه موفق است به مخاطب، ارائه کرده است.
حسین شیخیان مدیر کارگروه مطالعات تبلیغ پژوهشکده کاربردی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام در یادداشتی با عنوان «از تبلیغ تا دانش تبلیغ؛ با تمرکز بر تجربه جهان مسیحی»، روش تبلیغ جریانهای دینی مسیحی را مورد بررسی قرار داده است.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام کتاب «حال و آینده مسلمانان در اروپای غربی» را با هدف بررسی و تحلیل وضعیّت و جایگاه فعلی و آتی مسلمانان در اروپا و آیندهکاوی وضعیّت اسلام در اروپای غربی منتشر و راهی بازار نشر کرد.
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) نشست مجازی یک ماه بعد را با هدف ارزیابی اثربخشی طرح اخیر عفاف و حجاب و بررسی لایحه پیشنهادی قوه قضائیه برگزار کرد.
دﻫﻪ ﮐﺮاﻣﺖ ﯾﺎدآور ﻋﺎﻟﯽﺗﺮﯾﻦ و ﭘﺮﻣﻌﻨﺎﺗﺮﯾﻦ ﻋﻼیق ﻣﻬﺮ و وﻓﺎی ﯾﮏ ﺧﻮاﻫﺮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻘﺎم ﺷﺎﻣﺦ اﻣﺎم و ﻣﻘﺘﺪا در ﻗﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺑﺮادر دﻟﺒﻨﺪ اﺳﺖ و ﻣﻈﻬﺮ ﺗﻤﺎم اﯾﺜﺎر و ﻋﺸﻖ ﮐﺎروان ﺧﺎﻧﺪان رﺳﺎﻟﺖ ﺑﻪ ﺳﺮﮐﺮدﮔﯽ ﺣﻀﺮت اﻣﯿﺮ اﺣﻤﺪﺑﻦ ﻣﻮﺳﯽ علیهالسلام، اﻣﯿﺮ ﺟﺎوداﻧﻪ ﻋﺸﻖ و وﻓﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اﻣﺎم، ﺑﺮادر و وﻟﯽ اﻣﺮ اﺳﺖ.
رهبر معظم انقلاب در دیدارهای مختلف از جمله با روسای قوای سه گانه، بارها به موضوع اطلاع رسانی از اقدامات و عملکردها پرداختهاند و تاکید کردهاند که باید از شیوههای جدید و جذاب اطلاعرسانی استفاده شود.
به گفته مدیر کارگروه مطالعات فضای مجازی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام، رسالت این گروه بررسی استانداردهای اسلامی، ساخت، راهاندازی و توسعه «سکوها» و به ویژه شبکههای اجتماعی است.
«هتل هیلتون» با نام جدید هتل پارسیان استقلال در تهران، محل مذاکرۀ پنهان مقامات دولت آمریکا و برخی مسئولین ایرانی در دهۀ شصت است که اقتیاس نام کتاب از این محل تأثیر پذیرفته است. کتاب «طعمۀ هتل هیلتون» بنا دارد با محور قرار دادن سیر مذاکرات آمریکا و ایران در سال های 1364- 1365 دو هدف پر اهمیت را دنبال کند.
آیین رونمایی کتاب «طرح کلی رسالت دانشجویی» با حضور حجتالاسلام مهدیان و حجتالاسلام احمد سعیدی، نویسنده کتاب، یکشنبه ۲۴ اردیبهشت در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برپا شد.
دانشگاه باقر العلوم (ع)
پایان نامه کارشناسی ارشد علوم سیاسی
عنوان :
اصلاحات اجتماعی سیاسی در جمهوری اسلامی
از دیدگاه مقام معظم رهبری
ا ستاد راهنما :
جناب آقای دکتر غلامرضا بهروز لک
استاد مشاور:
جناب آقای دکتر محمد تقی آل غفور
دانشجو:
احمد ترابی سرند
1387
چکیده:
اصلاحات و روحیه اصلاح طلبی از ویژگی های هر جامعه پویا می باشد که اگر جامعه ای درک صحیحی از مقوله اصلاحات پیدا کند و سعی در روزآمد ساختن و رفع معایب حوزه های مختلف داشته باشد بهتر می تواند کارآمد بود و پاسخگوی بهتری برای نیازهای مردم جامعه باشد مقوله ی اصلاح و اصلاح طلبی در مقاطع مختلفی از تاریخ در جامعه ی ما مطرح شده، اما حال به دلیل شرایط تاریخی، اجتماعی – سیاسی ایران یا به خاطر مبهم بودن مفهوم اصلاحات و اصلاح طلبی نزد روشنفکران ایرانی، باعث شده است که درک صحیح و واحدی از مقوله ی اصلاحات صورت نپذیرد. سعی ما در این نوشتار بر آن است که با توجه به نظریه ی بحران و منطق درونی توماس اسپریگنز، مفهوم اصلاحات اجتماعی – سیاسی را در اندیشه مقام معظم رهبری مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم. به نظر می رسد که هر چه بیشتر به مبانی و ابعاد اصلاحات پرداخته شود و برداشت صحیحی از مقوله اصلاحات صورت گیرد که مبتنی بر آموزه های اسلامی و شرایط اجتماعی و فرهنگی جامعه ما باشد، می تواند توان مضاعفی را برای رشد و پیشرفت و توسعه در جامعه میسر سازد. با توجه به اینکه مقام معظم رهبری شخصیتی اسلام شناس بوده و شناخت و اشراف کافی به مسائل سیاسی و اجتماعی، تاریخ و فرهنگ جامعه دارند، لذا می توان از نظرات ایشان به عنوان نخبه فکری و همچنین نخبه اجرایی استفاده نمود.
ما در این پایان نامه به دنبال این مهم هستیم که دریابیم با توجه به شرایط اجتماعی – سیاسی جمهوری اسلامی ایران در سه دهه گذشته، الگوی مطلوب اصلاحات اجتماعی – سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری چیست؟ و فرضیه پژوهش از این قرار است که مقام معظم رهبری با نفی الگوی اصلاحات اجتماعی – سیاسی غرب بر اصلاحات اسلامی که مبتنی بر آموزه های اسلامی (محوریت حاکمیت الهی، شریعت، الگوی حکومت علوی، ولایت فقیه و حضور فعال مردم در عرصه سیاسی و اجتماعی) تاکید می کنند.
این شماره از مجله که با تیتر «نوعدالتخواهی در مصاف با ناعدالتخواهی» در هفت فصل، به همراه ویژهنامه آینده عدالتخواهی در 640 صفحه منتشر شده و به بررسی کنشهای عدالتخواهانه در جامعه ایران میپردازد.