X
نهمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با موضوع «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ» به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب نشستهای راهبردی «ایران آینده» بهصورت مجازی برگزار شد.
هشتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حمیدرضا باقری
✍️ حمید باقری
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در نشست رونمایی از کتاب «پناهِ پدر»، ضمن انتقاد از غفلت از جایگاه پدر در جامعه و تبلیغات، بر لزوم عملیاتیسازی پژوهشهای فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و آن را بالاترین جهاد خواند.
مراسم رونمایی از کتاب «پناهِ پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری»، به همت کارگروه مطالعات خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و با حضور صاحبنظران و علاقهمندان برگزار شد. این نشست با هدف تقویت بنیان خانواده و تبیین نقش تربیتی و هدایتی پدران در استحکامبخشی به خانوادههای ایرانی صورت گرفت.
✍️ محمدجواد فلاح
✍️حبیبالله اسداللهی
مراسم رونمایی از کتاب «پناه پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری» به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، برگزار میشود.
هفتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حبیب الله اسداللهی
✍️ حبیب الله اسداللهی مدیر مرکز فرهنگی رصد تیام
✍️ م.ص.صاد
ششمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، پنجشنبه ۱۲ تیرماه توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
در نشست گفتمان توحید عنوان شدتعاملات و رفتار ها، نتیجه بسط اندیشه ها
جامعه درواقع يك پديدار انساني است، پديدار انساني چيست؟ پدیدار انسانی يعني هر آنچه در فکر انسان میگذرد در كنش او آمده و كنش در ساحت تعامل، به جامعه تبديل میشود.به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی، یکشنبه 27 بهمن مرکز گفتمان توحید پژوهشکده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی نشستی با موضوع "توحید" برگزار نمود. استاد یزدان پناه از اساتید برجسته حوزه علمیه قم سخنران اصلی این نشست بود.استاد یزدان پناه خطاب به مرکز گفتمان توحید فرمودند:بحمدلله كاري را که شما شروع نموده ايد يكي از آرزوهاي ما بوده است. بنده انجام اين قبیل كارها را جزءكارهاي اساسي انقلاب میدانم. چون جزء بحثهاي بنيادي می باشد و در امتداد حرکت قرآن و انبیاست. علامه طباطبائي (رحمه الله) میفرمایند: همه آنچه كه در دين اسلام آمده است حول محور توحيد میگردد. قرآن توحید حقیقی و راههای رسیدن به آن را به همگان نشان داده است.وی فزود اساساً هر انديشهاي اگر بسط پيدا كند، همهجا و همۀ صحنهها را دربرميگيرد. وقتي فکری در انديشۀ انسان قرار گرفت و انديشۀ انساني آن را پذيرفت، آن انديشه در تعاملات و رفتار های او حاضر ميشود. من معتقدم پوچگرايي با اینکه غلطترين و غيرواقعيترين اندیشه بشری است، اگر بسط پيدا نماید میتواند در همهجاي اجتماع فراگير شود.وی خاطر نشان کرد جامعه درواقع يك پديدار انساني است، پديدار انساني چيست؟ پدیدار انسانی يعني هر آنچه در فکر انسان میگذرد در كنش او آمده و كنش در ساحت تعامل، به جامعه تبديل میشود. اگر انديشه را بسط دهند (بدون بسط نمیشود) بهراحتی همهجا را دربرمیگيرد؛ اين يك واقعيت است. بهويژه اينكه اصلاً حقيقيترين، واقعيترين و مهمترين مسئله و مركز ثقل همۀ مباحث «توحید» است و كلّ آنچه در دين میبينيم، با همۀ ابعاد و جهاتی که دارد، از همين توحيد نشأت می گیرد.وی اظهار داشت اساساً ما در صحنۀ اجتماعي با يك دوگانه روبهرو هستيم: دوگانۀ خدا و طاغوت. اگر توحید در صحنۀ اجتماع بیاید، و بسط پیدا نماید معنايش اين است که منحصراً توحید حاکم است. آیۀ «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آمَنوا» که در قرآن آمده است افادۀ حصر مینماید. يعني فقط خدا ولی است و بقيه از حیطه ولی بودن خارجاند. هر كسی هم كه تولّي داشته باشد و گرایش به توحید داشته باشد در جرگه حزبِ «الله» جلّ جلاله قرار می گیرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.