X
✍️ حبیب الله اسداللهی
✍️ حبیب الله اسداللهی مدیر مرکز فرهنگی رصد تیام
✍️ م.ص.صاد
ششمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، پنجشنبه ۱۲ تیرماه توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
✍️ محمدجواد فلاح
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
جنگ و مقاومت ملت ایران میتواند کشور را در حوزههای مدیریتی، حکمرانی، فناوری، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بهاندازهٔ بیست تا سی سال بهپیش بِراند.
پنجمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، سهشنبه ۱۰ تیرماه به صورت مجازی توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
یادداشت
چهارمین نشست از سلسله نشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با تمرکز بر موضوع «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) برگزار شد.
در جریان دیدار رئیس بنیاد ملی نوجوان از پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، زمینههای همکاری مشترک در حوزه تأمین نیازهای پژوهشی و تولید محتوای فرهنگی ـ دینی برای نوجوانان بررسی شد.
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
بیش از 1500 نفر از علما و متفکران اهل سنت طی بیانیهای اعلام کردند: اکنون روزی است، که ما متفکران و صاحبان اندیشه اهل سنت ایران اسلامی، با صدای رسا و تاسی از قرآن و سنت نبوی اعلام میکنیم که ایستادن و مقاومت در مقابل این کفار حربی واجب الهی است.
یادداشت |
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در سال 1367 تأسیس شد و هدف آن پشتیبانی علمی از عرصه تبلیغ است. پژوهشکده با توجه به نیازهای علمی و اجتماعی کشور، با استفاده از رویکرد علمی-پژوهشی، تلاش دارد تا در عرصههای مختلف تبلیغی، نقشآفرینی مؤثر داشته باشد. این پژوهشکده بهمنظور تبیین اسلام ناب و تحلیل وضعیت فرهنگی و اجتماعی در سطوح خرد و کلان، به تأمین پشتوانههای علمی در این حوزه پرداخته است.
پژوهشکده باقرالعلوم (علیهالسلام) در راستای مأموریتهای خود، اهداف مشخصی را دنبال میکند:
ایجاد مرجعیت در عرصه تحقیقاتی و پژوهشی تبلیغ پژوهشکده در تلاش است تا مرجعیت علمی در زمینه تحقیقات و پژوهشهای تبلیغی ایجاد کند.
پاسخگویی علمی به نیازهای تبلیغی با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در حوزهها و دانشگاهها، پژوهشکده به نیازهای علمی و پژوهشی جامعه پاسخ میدهد.
تربیت پژوهشگران جبهه انقلاب اسلامی پژوهشکده به تربیت پژوهشگران متخصص بر مبنای معارف اسلام ناب و توجه به تهدیدات فکری و فرهنگی دشمنان میپردازد.
ارتقاء و تخصصیسازی فعالیتهای تبلیغی پژوهشکده بهطور مستمر در تلاش است تا فعالیتهای تبلیغی را تخصصیتر و کارآمدتر کند.
پژوهشکده باقرالعلوم (علیهالسلام) با اهداف مشخص، به دنبال تحقق رسالتهای علمی و فرهنگی خود است:
تبیین اندیشههای اصیل اسلامی بر مبنای مکتب امام خمینی (ره) پژوهشکده در راستای معرفی اندیشههای اسلام ناب و تبیین دیدگاههای اهل بیت (علیهمالسلام)، به پاسخگویی به نیازهای فکری جامعه پرداخته است.
بازشناسی و مطالعه علمی سرمایههای تبلیغی و تربیتی دینی این پژوهشکده با استفاده از روشهای مختلف میدانی و اسنادی، به مطالعه و تحلیل تجارب تبلیغی و تربیتی دینی میپردازد.
تولید پیامهای دینی و تقویت ارتباط بین تبلیغ سنتی و نوین پژوهشکده در تلاش است تا از طریق طراحی ارتباط مؤثر بین تبلیغ سنتی و نوین، فعالیتهای تبلیغی را تقویت کند.
آمادهسازی پژوهشهای میانرشتهای برای پشتیبانی از نیازهای پژوهشی تبلیغی پژوهشکده با تمرکز بر مباحث میانرشتهای، پژوهشهایی را در زمینههای مختلف مانند حکمت، جامعهشناسی، ارتباطات و تربیت آماده میکند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.