X
کتاب «ساکن کوی حنانه؛ تأملی در الگوی گسترش جریان صدر از آغاز تا امروز» گردآوری و تألیف محمد قطرانی به زودی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای مدظله العالی روز 10 بهمنماه 1391 در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی، با اشاره به ماه ربیع الأول فرمودند که ماه ربیعالأول، بهار زندگی است.
کتاب «لامپ هزار؛ تجربهنگاری تشکل خانههای نورانی در کاشان» تألیف محدثه یوسفی به زودی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «در همسایگی تبلیغ؛ تأملی در استراتژی جذب جریانها و سازمانهای تبلیغ فرق مسیحیت» به قلم حسین شیخیان توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب «تا زدن به بحران» با هدف ارائه الگوی فعالیتهای جهادی مجموعه حضرت زینب سلامالله علیه در مواجهه با بحرانهای مختلف به قلم حسن غروی و محدثه مهرابیزاده توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام تدوین شده است.
یادداشت | فصلنامه نامه جمهور | شماره 6 | صفحه 96 حجتالاسلام مجتبی نامخواه، مدیر کارگروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
یادداشت | فصلنامه نامه جمهور | شماره 6 | صفحه 79 رقیه فاضل، دکتری مدیریت آموزشی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
یادداشت | حبیب الله اسداللهی
یادداشت | فصلنامه نامه جمهور | شماره 6 | صفحه 37
«زندگی مادری کنشگری» پژوهشی است به قلم مریم خادمی و زینب اعلمی درباره نقشآفرینی مادران در ساحت اجتماع. این کتاب را انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر کرده است.
آنچه در کتاب «جسمانگاری خداوند نزد وهابیت» مورد بررسی قرار گرفته، مُجَسِّمه و مُشَبِّهَه بودن برخی جریانهای متهم به تجسیم و تشبیه است. آیا این نسبتها صحیح است یا خیر؟
نام
تجربیات جذب و تثبیت نیرو در تشکلهای دانشجویی شهر اصفهان
هدف
بدست اوردن الگوی فعالیت های فرهنگی حجت الاسلام والمسلمین انوشه در امر تبلیغ در زندان
تاریخ شروع
جواد جلوانی
چشمانداز اتمام
جذب و تثبیت نیرو یکی از مشکل ترین و در نوع خود پیچیده ترین امور در کار تشکیلاتی است. کادرسازی، سپردن سکان مجموعه به نسل بعد خود، یارگیری در میان توده خاکستری و شبکه سازی از مهمترین انگیزه های یک تشکیلات برای جذب نیرو است. قرآن فرایند جذب را با عنوان «دعوت» مطرح می کند (سوره نحل، آیه 125) که در تشکل های دانشجویی نیز زیرساخت، قوام و ادامه فعالیت بسیار به دعوت و جذب نیروهای توانمند وابسته است.
فرآیند نیروسازی شامل مخاطب شناسی، شناسایی، جذب، تثبیت، سازماندهی و پرورش نیرو است. لازمه این کار دانش اقناع و ارتباطات، نظریه های روانشناسی، نکات مدیریتی و نهایتا تجربه های عملی و میدانی موفق است که لازم است در یک طرح تحقیقاتی تدوین و به ثبت برسد تا در اختیار مجموعه های علاقه مند جبهه انقلاب اسلامی قرار گیرد. در پژوهش حاضر تمرکز بر مراحل جذب و تثبیت نیرو خواهد بود.
مجری
محققین
میزان پیشرفت
کلیات