X
نهمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با موضوع «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ» به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب نشستهای راهبردی «ایران آینده» بهصورت مجازی برگزار شد.
هشتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حمیدرضا باقری
✍️ حمید باقری
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در نشست رونمایی از کتاب «پناهِ پدر»، ضمن انتقاد از غفلت از جایگاه پدر در جامعه و تبلیغات، بر لزوم عملیاتیسازی پژوهشهای فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و آن را بالاترین جهاد خواند.
مراسم رونمایی از کتاب «پناهِ پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری»، به همت کارگروه مطالعات خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و با حضور صاحبنظران و علاقهمندان برگزار شد. این نشست با هدف تقویت بنیان خانواده و تبیین نقش تربیتی و هدایتی پدران در استحکامبخشی به خانوادههای ایرانی صورت گرفت.
✍️ محمدجواد فلاح
✍️حبیبالله اسداللهی
مراسم رونمایی از کتاب «پناه پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری» به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، برگزار میشود.
هفتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حبیب الله اسداللهی
✍️ حبیب الله اسداللهی مدیر مرکز فرهنگی رصد تیام
✍️ م.ص.صاد
ششمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، پنجشنبه ۱۲ تیرماه توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
نشست نقد کتاب " تقریر تفصیلی از پنج رویکرد مادر در مکتب امام" به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی، نشست نقد کتاب " تقریر تفصیلی از پنج رویکرد مادر در مکتب امام" با حضور ناقدین محترم حجت الاسلام سید مهدی موسوی و حجت الاسلام علی محمدی و همچنین حجت الاسلام سید مصطفی مدرس مصلی، حجت الاسلام حمید آقای آقانوری و با امکان حضور مجازی، سه شنبه 1 تیر ماه 1400 در سالن جلسات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار گردید.
نشست نقد کتاب " تقریر تفصیلی از پنج رویکرد مادر در مکتب امام" به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی، نشست نقد کتاب " تقریر تفصیلی از پنج رویکرد مادر در مکتب امام" با حضور ناقدین محترم حجت الاسلام سید مهدی موسوی و حجت الاسلام علی محمدی و همچنین با حضور حجت الاسلام سید مصطفی مدرس مصلی، حجت الاسلام حمید آقای آقانوری و با امکان حضور مجازی، سه شنبه 1 تیر ماه 1400 در سالن جلسات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار گردید. در این نشست حجت الاسلام حمید آقای آقانوری انگیزه های تدوین و چاپ این کتاب را اینگونه بیان نمود: ایده اصلی این کتاب حول نگاه حجت الاسلام فلاح شیروانی شکل گرفته است. زمانی که از زاویه کلی به دین و پدیده ای به نام اسلام نگاه کنیم بخاطر جزئیات و تفاصیل زیادی که دارد نمی توانیم دقیق آن را بشناسیم. با مسئله دین نباید به عنوان یک کل برخورد نمود بلکه بهتر است در قالب یک کلی با آن برخورد نمائیم. مکتب امام مترقی ترین اندیشه شیعی و بشری دوران حاضر است. آن اندیشه مطلوب که امام خود را به سوی آن کشیده است برخوردار از دست کم پنج رویکرد اصیل و مادر است. این پنج رویکرد مبارک عبارتند از رویکرد توحیدی، تربیتی، فرهنگی، تمدنی و حکومتی- سیاسی. رویکرد توحیدی» هویت بخش (مبدأ و مقصدی، بلکه موطني)، رویکرد تربیتی» و «فرهنگی» جنس و جوهره ساز و «رویکرد تمدنی» گونه و گستره آفرین و «رویکرد حکومتی - سیاسی» (چون یک خروجی تعين بخش چهره قاهر عملیاتی آفرین) است؛ این اثر به دنبال تقریری تفصیلی از این پنج رویکرد اصیل و مادر می باشد. در ادامه حجت الاسلام سید مهدی موسوی در مورد این کتاب گفت: از آنجا که اصل موضوع و اصل نگارش کتاب ابتکاری است اثر خوب و قابل استفاده است و ما در جامعه اسلامی نیازمند اینگونه آثار هستیم تا بتوانیم مکتب امام خمینی را که همان تفسیر صحیح اسلام ناب هست را به جامعه معرفی نمائیم. وی افزود یکی از نقاط قوت کتاب این است که عموما به آثار بیانی امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه ای توجه شده است اگرچه بعضی جاها هم به آثار مکتوب امام هم اشاره شده که جا داشت بیشتر اشاره شود که باعث دقیق تر شدن کار می گشت.
حجت الاسلام علی محمدی نیز در مورد این کتاب گفت: ادبیات مکتب امام (ره) یک جوهره ای دارد که حضرت آیت الله خامنه ای بارها بر روی آن تاکید نموده اند و آن مسئله دین و دنیا است. امام یک دوگانه ای دارد که بسیار پررنگ است و آن مسئله دوگانه ولایت الله و ولایت طاغوت است که در این کتاب به خوبی به آن پرداخته شده است.
در ادامه حجت الاسلام سید مصطفی مدرس مصلی نظر خود را در مورد کتاب این چنین ابراز داشتند که دغدغه ی این کتاب ارائه یک دیدگاه کل نگرانه یا تصویری مختصاتی با بیانی ساده و روان است. در مکتب امام (ره) عزم جوهره انسانیت است و عزمی که حضرت امام به میدان می آورد باعث رشد و پیشرفت جامعه اسلامی می شود و به تعبیر حضرت آیت الله خامنه ای ما قرآن داشتیم، نهج البلاغه داشتیم، صحیفه داشتیم اما روز به روز عقب تر می رفتیم، امام (ره) مثل وجودی که ماهیات را تحقق می بخشد آمد و باعث شکوفایی فرهنگ اسلامی شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.