X
هشتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حمیدرضا باقری
✍️ حمید باقری
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در نشست رونمایی از کتاب «پناهِ پدر»، ضمن انتقاد از غفلت از جایگاه پدر در جامعه و تبلیغات، بر لزوم عملیاتیسازی پژوهشهای فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و آن را بالاترین جهاد خواند.
مراسم رونمایی از کتاب «پناهِ پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری»، به همت کارگروه مطالعات خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و با حضور صاحبنظران و علاقهمندان برگزار شد. این نشست با هدف تقویت بنیان خانواده و تبیین نقش تربیتی و هدایتی پدران در استحکامبخشی به خانوادههای ایرانی صورت گرفت.
✍️ محمدجواد فلاح
✍️حبیبالله اسداللهی
مراسم رونمایی از کتاب «پناه پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری» به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، برگزار میشود.
هفتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حبیب الله اسداللهی
✍️ حبیب الله اسداللهی مدیر مرکز فرهنگی رصد تیام
✍️ م.ص.صاد
ششمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، پنجشنبه ۱۲ تیرماه توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
جنگ و مقاومت ملت ایران میتواند کشور را در حوزههای مدیریتی، حکمرانی، فناوری، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بهاندازهٔ بیست تا سی سال بهپیش بِراند.
نام
تجربه نگاری گروه فرهنگی- تبلیغی بقیه الله
هدف
جمع آوری اطلاعات از تجربه نگاری های سطح کشور
مجری
محمد صادق مراسلی
کلیات
گروه فرهنگی تبلیغی بقیه الله مصداق یکی از آن گروه هایی است که توانسته است با توجه به ویژگی ها و توانایی های فردی مبلغان و پیام هایی که آن ها به جامعه هدف خود منتقل می کنند تاثیر گذار باشد.این گروه در سال 1393 تشکیل شده است. پس از تاسیس این گروه اولین اعزام آن ها در فاطمیه صورت گرفت و آن ها در تدارک برای تبلیغ و ارتباط چهره به چهره با مردم در دریا بودند. «بنا بود عید فطر ۹۴ در دریا برنامه داشته باشیم ۴ نفر شدیم که برای تبلیغ چهره به چهره ابتدا کنار دریا قدم بزنیم. با لباس آخوندی. من دنبال حرکت تبلیغی جدید بودم صرفا منبر و این ها نباشد. گفتیم حالا چه کار فرهنگی آن جا انجام دهیم؟ می توانیم برنامه داشته باشیم؟ امکانات نداریم، چندتا شکلات و بادکنک برداشتیم و بعدازظهر عید فطر ۹۴ رفتیم دریا که قدم بزنیم. پارکینگ ۱ بابلسر رفتیم. به مردم تبریک می گفتیم و دیدیم مردم ما را نگاه می کردند عکس و سلفی. برای مردم حضور ما کنار دریا جالب بود. یه عده گفتند برای امر به معروف آمده اید گفتیم نه آمدیم شما را ببینیم روز اول بازخورد خوب بود. فردا هم آمدیم و تا ۱-۲ هفته قدم زدن ما کنار ساحل ادامه پیدا کرد. ۴تایی می رفتیم دو به دو قدم میزدیم. با مردم چایی می خوردیم درد و دل می کردند. بدون هیچ موضع گیری حرفشان را گوش می کردیم.۲ هفته گذشت گفتیم دیگه چه کار میتوانیم بکنیم گفتیم مسابقه برگزار کنیم منم از قبل مجری گری و مسابقه داشتم تجربه این کار را داشتم. امکانات نداشتیم.»
در همان سال اول گروه با بازخوردهای متفاوتی روبرو شد. از اولین پستی که محمدرضا زائری برای آن ها گذاشت تا کلیپ طنزی که شبکه من و تو برای آن ها ساخت.
«تابستان ۹۴ در حد ۲۰ برنامه داشتیم که همان سال آقای محمدرضا زائری اولین پست خبری که حضور طلبه ها در ساحل با چندتا عکس در اینستا گذاشت و خبرگزاری فارس و شبکه افق تماس گرفتند آمدند و عکس و گزارش تهیه کردند. آن سال، سال خوبی بود و معروف شدیم و شبکه من و تو یک کلیپ ۹۰ ثانیه ای برای ما ساخت، مسخره مان کرد»مسئله ما در این تحقیق کشف این پرسش است که گروه فرهنگی تبلیغی بقیه الله بعد از گذشت پنج سال از تاسیسش چه الگوی تبلیغی موثری را به کار گرفته است که توانسته در منطقه بابلسر موفق باشد و با مردم ارتباط خوبی برقرار کند؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.