X
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در نشست رونمایی از کتاب «پناهِ پدر»، ضمن انتقاد از غفلت از جایگاه پدر در جامعه و تبلیغات، بر لزوم عملیاتیسازی پژوهشهای فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و آن را بالاترین جهاد خواند.
مراسم رونمایی از کتاب «پناهِ پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری»، به همت کارگروه مطالعات خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و با حضور صاحبنظران و علاقهمندان برگزار شد. این نشست با هدف تقویت بنیان خانواده و تبیین نقش تربیتی و هدایتی پدران در استحکامبخشی به خانوادههای ایرانی صورت گرفت.
✍️ محمدجواد فلاح
✍️حبیبالله اسداللهی
مراسم رونمایی از کتاب «پناه پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری» به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، برگزار میشود.
هفتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حبیب الله اسداللهی
✍️ حبیب الله اسداللهی مدیر مرکز فرهنگی رصد تیام
✍️ م.ص.صاد
ششمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، پنجشنبه ۱۲ تیرماه توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
جنگ و مقاومت ملت ایران میتواند کشور را در حوزههای مدیریتی، حکمرانی، فناوری، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بهاندازهٔ بیست تا سی سال بهپیش بِراند.
پنجمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، سهشنبه ۱۰ تیرماه به صورت مجازی توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
یادداشت
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد اراک
دانشکدة مدیریت، گروه اقتصاد
پایان نامه برای دریافت کارشناسی ارشد
گرایش: علوم اقتصادی
عنوان:
بررسی تأثیر نابرابری درآمد بر رشد اقتصادی در ایران طی سال های 1385 – 1354
استاد راهنما:
دکتر محمد حسین حسنی صدرآبادی
استاد مشاور:
دکتر سید عباس نجفی زاده
نگارش:
مهدی جعفری
سال: 1387
چکیده:
بررسی رابطه بلندمدت و کوتاه مدت نابرابری درآمد و رشد اقتصادی در طی نیم قرن اخیر از مباحث جدل برانگیز اقتصاد توسعه به ویژه در حوزه سیاست گذاری رشد و توسعه اقتصادی بوده است.
لیکن سرخوردگی از الگوی رشد با تأکید محض بر سرمایه از اواخر دهه 1960 و اوایل 1970 کاملاً متجلی شد. کشورهای در حال توسعه با توجه به نرخ های بالای رشد نتوانستند مشکل فقر توده های این کشورها را حل کنند و دریافتند که درجه حصول و موفقیت رشد بلند مدت اقتصادی، بستگی به لحاظ نمودن عوامل تاثیرگذار از جمله مسئله نابرابری درآمد، در برنامه های رشد اقتصادی دارد. از اوائل 1990 تأثیر نابرابری درآمد بر رشد اقتصادی مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت.
نظر به اهمیت نقش و تأثیر نابرابری درآمد بر رشد اقتصادی در این پژوهش برای بررسی تأثیر نابرابری درآمدی بر رشد اقتصادی در ایران از متغیرهای رشد اقتصادی، ضریب جینی، اشتغال، موجودی سرمایه، سرمایه انسانی و همچنین از اطلاعات سری زمانی طی سال های 1385 – 1354 در قالب یک رگرسیون خطی استفاده گردید.
برای تخمین ضرایب الگو از روش حداقل مربعات معمولی (OLS) استفاده شد. لیکن استفاده از روش OLS منوط به مانایی سری زمانی متغیرهای مورد مطالعه است. نتایج حاصل از مانایی نشان دهنده این است که کلیه متغیرها ایستا می باشند. همچنین نتیجه آزمون همگرایی مؤید این است که وجود رابطه تعادلی بلند مدت بین متغیرها تأیید گردیده است. نتایج پژوهش بیانگر این است که بین نابرابری درآمدی و رشد اقتصادی رابطه علیت دو طرفه وجود ندارد و همچنین با افزایش نابرابری درآمدی رشد اقتصادی کاهش می یابد و تأثیر سرمایه انسانی بر رشد اقتصادی منفی است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.