X
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در نشست رونمایی از کتاب «پناهِ پدر»، ضمن انتقاد از غفلت از جایگاه پدر در جامعه و تبلیغات، بر لزوم عملیاتیسازی پژوهشهای فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و آن را بالاترین جهاد خواند.
مراسم رونمایی از کتاب «پناهِ پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری»، به همت کارگروه مطالعات خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و با حضور صاحبنظران و علاقهمندان برگزار شد. این نشست با هدف تقویت بنیان خانواده و تبیین نقش تربیتی و هدایتی پدران در استحکامبخشی به خانوادههای ایرانی صورت گرفت.
✍️ محمدجواد فلاح
✍️حبیبالله اسداللهی
مراسم رونمایی از کتاب «پناه پدر؛ مهارتهای اخلاقی و عاطفی در رابطه پدر–دختری» به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، برگزار میشود.
هفتمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با محوریت «ابعاد روایت ملی از علت، چگونگی وقوع و دوران پس از جنگ»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» به صورت مجازی برگزار شد.
✍️ حبیب الله اسداللهی
✍️ حبیب الله اسداللهی مدیر مرکز فرهنگی رصد تیام
✍️ م.ص.صاد
ششمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، پنجشنبه ۱۲ تیرماه توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
جنگ و مقاومت ملت ایران میتواند کشور را در حوزههای مدیریتی، حکمرانی، فناوری، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بهاندازهٔ بیست تا سی سال بهپیش بِراند.
پنجمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، سهشنبه ۱۰ تیرماه به صورت مجازی توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
یادداشت
کارگروه مطالعات تبلیغ پژوهشکده باقرالعلوم نیز با سه مقاله در حوزه جریانشناسی تبلیغی و فرهنگی در عرصه بین الملل در این همایش حضور یافت که مقاله «روشهای جذب و تبلیغ جنبش گولن» با کسب امتیاز بالا در بین ۱۵ مقاله برگزیده این همایش قرار گرفت و از نویسنده آن حسانی طی مراسمی تقدیر به عمل آمد.
دومین همایش بین المللی «جریانشناسی فرهنگی در عرصه بین الملل» در روز پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰ برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی، دومین همایش بین المللی «جریانشناسی فرهنگی در عرصه بین الملل» با ارائه مقالات در سه کمیسیون «آسیا و اقیانوسیه»، «آفریقا و عربی» و «آمریکا و اروپا» در روز پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰ برگزار شد.
محمد قربانپور دلاور، دبیر علمی همایش، با اشاره به دریافت ۲۵۰ مقاله به ۱۴ زبان از ۲۵ ملیت، خاطرنشان کرد: از این میان، نزدیک به ۱۴۵مقاله از مراکز و مدارس وابسته به جامعةالمصطفی دریافت گردید و از مجموع مقالات دریافتی، ۶۵ مقاله به زبانهای غیرفارسی ارائه شده است.
وی ادامه داد: ۸۴ نفر از محققان شرکت کننده در دومین همایش بین المللی جریانشناسی فرهنگی، دارای مدرک دکتری، ۶۶ نفر دانشجوی دکتری، ۷۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و ۳۰ نفر نیز دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد بوده اند. همچنین ۲۱۰ نفر از آقایان و ۴۰ نفر از بانوان در همایش مشارکت داشتهاند. گفتنی است این همایش مجوز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) را دارد.
کارگروه مطالعات تبلیغ پژوهشکده باقرالعلوم نیز با سه مقاله در حوزه جریانشناسی تبلیغی و فرهنگی در عرصه بین الملل در این همایش حضور یافت که مقاله «روشهای جذب و تبلیغ جنبش گولن» با کسب امتیاز بالا در بین ۱۵ مقاله برگزیده این همایش قرار گرفت و از نویسنده آن حسانی طی مراسمی تقدیر به عمل آمد. همچنین دو مقاله دیگر «معرفی دوره آلفا و روشهای برگزاری و جذب آن» و «معرفی سازمان اپوس دئی و روشهای جذب و تبلیغ آن» موفق به اخذ مجوز پذیرش و نمایه در پایگاه (ISC) شدند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.