X
مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
جنگ و مقاومت ملت ایران میتواند کشور را در حوزههای مدیریتی، حکمرانی، فناوری، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بهاندازهٔ بیست تا سی سال بهپیش بِراند.
پنجمین نشست از سلسلهنشستهای راهبردی «آنِ ما شدن»، با محوریت «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، سهشنبه ۱۰ تیرماه به صورت مجازی توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) و در چارچوب سلسله نشستهای راهبردی «ایران آینده» برگزار شد.
یادداشت
چهارمین نشست از سلسله نشستهای راهبردی «آنِ ما شدن» با تمرکز بر موضوع «وظیفه رسانهها در حفظ و تقویت روایت اصیل از همبستگی تمدنی جامعه ایرانی»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) برگزار شد.
در جریان دیدار رئیس بنیاد ملی نوجوان از پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، زمینههای همکاری مشترک در حوزه تأمین نیازهای پژوهشی و تولید محتوای فرهنگی ـ دینی برای نوجوانان بررسی شد.
همزمان فرارسیدن ماه محرم و موسم حماسه و بیداری، پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) مجموعهای خواندنی و تأثیرگذار از تازههای نشر خود را معرفی میکند؛ آثاری که هر یک دربردارنده نگاهی نو و تحلیلی ژرف به ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و تمدنی نهضت حسینی و میراث عاشورا هستند.
بیش از 1500 نفر از علما و متفکران اهل سنت طی بیانیهای اعلام کردند: اکنون روزی است، که ما متفکران و صاحبان اندیشه اهل سنت ایران اسلامی، با صدای رسا و تاسی از قرآن و سنت نبوی اعلام میکنیم که ایستادن و مقاومت در مقابل این کفار حربی واجب الهی است.
یادداشت |
نشست بیستوچهارم از سلسلهنشستهای «جمهوری اسلامیشناسی»، به همت کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) برگزار شد.
یادداشت | حمیدرضا فتحی
با فرا رسیدن ماه محرم، دلها بیش از پیش متوجه عظمت قیام سیدالشهداء علیهالسلام میشود؛ قیامی که نهفقط یک حادثه تاریخی، بلکه مکتبی زنده و جاری در مسیر امت اسلامی است. محرم، آغاز فصلی تازه از تفکر، تأمل و حرکت در پرتو نور عاشوراست.
یادداشت | رضا طراوت
یادداشت | سعید احمدی
نام
تجربه نگاری الگوی فعالیت های فرهنگی سرکار خانم کیاپاشا
هدف
جمع آوری اطلاعات از تجربه نگاری های سطح کشور
مجری
مهدیه رضائی
کلیات
الگوی مورد نظر در این پژوهش مربوط به فعالیت های فرهنگی سرکار خانم زهرا کیاپاشا است.ایشان مسؤول امور بانوان اداره تبلیغات و معاون پرورشی دبیرستان معارف دخترانه صدرا در چالوس است که به عنوان یکی از بانوان برتر حضور تبلیغ معرفی شده است. فعالیت های فرهنگی خانم کیاپاشا به عنوان الگویی موفق از جهات گوناگون مورد توجه است. از آنجایی که این فرد با این سطح از تاثیرات مثبت فرهنگی، یک زن است و جنسیت و اقتضائات آن مانع اقدامات و فعالیت های ایشان نبوده، ارائه الگوی موثر فرهنگی از این خانم برای بانوان دغدغه مند جامعه در زمینه های فرهنگی می تواند در جهت الگوگیری و تشویق آنان موثر باشد. همچنین توجه ویژه ایشان به آسیب های اجتماعی و تلاش جهت افزایش معنویت برای مقابله با آسیب های مذکور، تشکیل کارگروه های هیات فاطمی، برگزاری کلاسهای مستمر در فضای مجازی و پویش های مختلف، گروه جهادی و مرکز نیکوکاری، ایجاد کارگروه های خود جوش و موقیعت شناسی از علل انتخاب ایشان جهت الگوگیری از فعالیت های فرهنگی مذکور است. نکته مهم و قابل توجه دیگر فعالیت ایشان در حیطه آموزش و پرورش و تعامل با دانش آموزان و قشر نوجوان و جوان جامعه است که از دلایل دیگر انتخاب این سوژه برای تجربه نگاری است. چرا که کار فرهنگی را از مدارس باید شروع کرد.
با توجه به تاکید رهبری بر ترویج الگوهای موفق فرهنگی مهمترین عرصه فعالیت های فرهنگی مربوط به قشر نوجوان و جوان است، مشکلاتی که امروز گریبان گیر نواجوانان و جوانان است، به هیچ وجه به معنای نادیده گرفتن تلاش ها و کوشش های متصدیان این نظام در این چند دهه پس از انقلاب برای اصلاح آن نیست بلکه باید بدنبال چرایی منتج نشدن مجموعه تلاش ها به تحول اساسی برآمد. در این جا ارائه و ترویج الگوهای موفق فرهنگی بومی کشورمان در زمینه تربیت و آموزش نوجوانان و جوانان به منظور اصلاح و ارتقای وضعیت موجود اهمیت پیدا می کند که در نهایت ا برای استفاده سایر فعالان فرهنگی دسترس پذیر باشد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[ مشاهده کل متن ]ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در تازهترین اثر خود، کتاب «تافتههای بههم بافته» را با هدف بازخوانی و تحلیل منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر کرد.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیت تبلیغی یک روحانی در زندان» تازهترین اثر منتشرشده توسط پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
کتاب «ماهر جواب» نوشته حجتالاسلام محمد پورنوروز، پژوهشی نوآورانه و نظاممند است که با طراحی الگویی به نام «مجیب»، به تبیین راهبردهای مواجهه دانشی، مهارتی و بینشی با پرسشها و شبهات دینی میپردازد. این اثر به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام) منتشر شده و بهعنوان منبعی علمی برای طلاب، مبلغان، و کنشگران فرهنگی در عرصه جهاد تبیین قابل بهرهبرداری است.