X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
معرفی گروه دانشنامة پیامبر اعظم( صلی الله علیه وآله و سلم)گروه دانشنامة پیامبر اعظم(صلی الله علیه وآله و سلم) گروهای علمی ـ پژوهشی است که مقدمات شکل گیری آن در ماه های پایانی سال 1385 به منظور تدوین و انتشار دانشنامهای تخصصی در مورد ابعاد سیره و شخصیت پیامبر اکرم(ص) در پژوهشکده باقرالعلوم (ع) بنیاد نهاده شد. برای تحقق این هدف، تدوین شیوه نامه که تعریف دانشنامه، اهداف، سیاست ها و ابعاد آن را در بر دارد و طراحی و پیریزی سازمان علمی و اجرائی، ضروری مینمود. بدین سبب، با تدوین شیوه نامه پیشنهادی و دعوت از شماری اساتید و محققان حوزوی توسط مسئول گروه، هسته اولیه این گروه علمی، تشکیل گردید. بررسی شیوه نامه و تصویب نهائی آن، به عنوان « نقشه راه» اولین اقدامی بود که در تدوین دانشنامه می بایست صورت پذیرد، تا ضمن تعریف ابعاد و حدود طرح و بیان انتظارات و چگونگی انجام آن، شاخص ها و معیارهای پژوهش، نگارش و ویرایش دانشنامه توصیف و تدوین گردد. گروه با ارائه شیوه نامه به برخی از اصحاب دائره المعارف و اخذ نظرات مشورتی آنان، کار را با همت و پی گیری مجدانه به سرانجام رساند. سپس با بررسی شیوههای دانشنامه نگاری، به تبیین راهکارهای مختلف و تهیه آئین نامه های اجرائی پرداخت و به عنوان نخستین گام با تکمیل زیرگروه های علمی این حوزه و شکل گیری شوراهای علمی آن، تألیف دانشنامه را در دستور کار خود قرار داد. بعد با تصویب مدخلهای پیشنهادی برای زیرگروه ها و سفارش تألیف مدخل ها به نویسندگان، اجرای طرح عملا از نیمه دوم سال 1386 آغاز شد. به عون و قوه الهی، این گروه با حضور فعال بیش از 25 نفر از اساتید و محققان در زیرگروه ها و شورای علمی دانشنامه و حدود 200 نفر همکار نویسنده، ضمن آماده سازی مقالات مجلدات دیگر دانشنامه، اولین جلد آن را در پایان سال جاری برای چاپ و بهره برداری به اتمام خواهد رساند.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.