X
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار میشود.
یادداشت | محمد باغچقی (1)
کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام نشست چهاردهم از سلسله نشستهای علمی جمهوری اسلامی شناسی را با حضور مدیران فرهنگی کشور برگزار کرد.
قَرَظة بن كعب [1]
قرظة بن كعب بن ثعلبة بن عمرو بن كعب انصارى خزرجى، از طايفه بنى حارث بن خزرج، كه هم پيمان طايفه بنى عبدالاشهل بود; كنيه اش را اباعمرو نقل كرده اند. او در اُحد و ساير جنگ ها شركت داشته است. [2] مادرش، جندبه [3] ، دختر ثابت بن سنان و برادر مادرى اش، عبدالله بن انيس است. [4] شيخ طوسى نيز قرظه را يك بار از اصحاب پيامبر(صلى الله عليه وآله) [5] و در جاى ديگرى او را از اصحاب اميرالمؤمنين على(عليه السلام)شمرده است; البته در ذيل عنوان ابوالجوشاء به اين صورت كه آن حضرت پرچم انصار را در هنگام خروجش از كوفه به سمت صفين، به قرظه بن كعب سپرد. [6] و در جاى ديگرى قرظه را از اصحاب امام حسين(عليه السلام) شمرده و عنوان انصارى را به او افزوده است. [7] سایر محورهای این مقاله عبارتند از :
[1]. محقق: عبدالرضا عسكرى.
[2]. الاستيعاب، ابن عبدالبر 3 : 1306 و اسد الغابه، ابن اثير 4 : 100.
[3]. در نقل ديگرى، خليده آمده است. (الاصابه، ابن حجر 5 : 330)
[4]. اسد الغابه، ابن اثير 4 : 100.
[5]. رجال الطوسى : 79.
[6]. رجال الطوسى: 89.
[7]. رجال الطوسى : 104. غرض شيخ از اينكه قرظه از اصحاب امام حسين(عليه السلام) شمرده شده، اين است كه از اصحاب آن حضرت در زمان ولايت ايشان بوده، نه در زمان شهادتش در كربلا، زيرا وفات او سال 50 يا 51 هجرى و شهادت آن حضرت(عليه السلام)و يارانش در سال 61 بوده است.الغارات، ثقفى كوفى 2 : 776 (تعليقه 41). جهت توضیح بیشتر رک :جلد هفتم دائره المعارف صحابه پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله)
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «قبیله غریب؛ تجربهنگاری فعالیتهای فرهنگی حجتالاسلام صادقیفر در شهر نِکا» به قلم علیرضا نیکبین توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.