مورد مطالعه، خانم طلبه ای هستند؛ که به شکلی خودجوش و البته در راستای حس مسئولیت مومنانه در دل زندگی شخصی خود فعالیت های فرهنگی مستمر و تاثیر گذاری را در چند حوزه پیگیری میکنند
بیشتر فعالیت های ایشان در سه محوریت کلی ذیل قابل تقسیم بندی است؛
· مشاوره ها و راهنمایی های تخصصی و رایگان در حوزههایی همچون: همسرداری، خانواده، تربیت کودک، اخلاق، و رشد شخصیتی.
· کلاسها و جلسات منظم با اقشار مختلف همچون: آشنایان، هم محله ای ها، معلمین و... در سطح شهر(های) محل سکونت.
· ترویج به کتاب و کتابخوانی به شکل های مختلف.
فعالیت های مذکور حائز شاخه ها و زیر مجموعه هایی مختلفی است.
اکثر مصادیق فعالیت ها دارای خلاقیت هایی شخصی هستند که تاثیر گذاری بر مخاطب را بیشتر کرده و بعضا جذابتر میکند.
ایشان تلاش کرده اند که محتوای ارائه شده در بیشتر فعالیت های فرهنگی و تبلیغی، مستخرج از مفاهیم و آموزه های قرآنی با نگاه تدبری به قرآن کریم باشد. (ایشان این مفاهیم و آموزه ها را از منابع علمی دیگر به کمک مطالعه و... کسب میکنند و به عبارتی خودشان پژوهشگر این عرصه نیستند)
بیشتر فعالیتها، در فضای مجازی (شبکه های اجتماعی) و با مخاطبین قابل توجهی که بیشتر حاصل فعالیت تبلیغی ایشان در فضای اجتماعی و واقعی هستند به اشتراک گذاشته میشوند.
ما قصد داریم در مطالعه خود بیشتر به وجهه تبلیغی این فرد، تاثیرات و جایگاه این وجهه در زندگی شخصی ایشان توجه کنیم. این که یک زن مسلمان و مقید از نسل سوم انقلاب، چگونه میتواند در عرصه اجتماعی بدون نیاز به ابزار و فضای سازمان یافته؛ بدون بودجه و پشتیبانی ثابت و به شکلی خودجوش وارد عمل شده و تاثیر گذار شود و در عین حال؛ این فعالیت ها در دل زندگی شخصی و خانه و محله و خانواده او جای بگیرد، و بلکه تاثیری مثبت در آن داشته باشد. وجهه ای که در زندگی بانوان مدیر یا مسئول و یا کارمند کمتر دیده میشود.
|