X
امام علی علیهالسلام، شکوه اقیانوسی است که از هم آمیختن دریاهایی از ایمان و ایثار و شجاعتی از جنس اخلاص و تقوا، بنیان گرفته و غواصان حکمت و معنا را به تحیر واداشته است؛ او آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرفت و والاترین الگوی شهامت و دیانت است.
کتاب «چم و خم مسابقه؛ تجربهنگاری برگزاری مسابقات تبلیغی برای کودکان و نوجوانان» تألیف محمود خیری و سیده زینب موسوی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر و راهی بازار نشر شد.
هجدهمین نشست از سلسله نشستهای جمهوری اسلامی شناسی توسط کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
اهدای کتاب نه تنها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه فرصتی برای ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی است. این کار میتواند به دیگران کمک کند تا به کتابهایی که ممکن است خود به آنها دسترسی نداشته باشند، دست پیدا کنند و از خواندن آنها لذت ببرند.
کتاب «دخترم چادر نمیپوشد» تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغهمندانی که بهترینها را برای دختران نوجوان و جوان خود میخواهند و دوست دارند در زمینه حجاب و عفاف نیز به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند.
«اطلس دینی اهل سنت ترکیه» تألیف مسعود صدر محمدی در مراسم اعطای جایزه پژوهشهای برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در بخش تألیف کتاب، حائز رتبه اول شد.
به بهانه مشغله فکری این روزهای جبهه انقلاب یادداشت | حمیدرضا فتحی
یادداشت: علی امینی نژاد
یادداشت: رضا طراوت
نشست معرفی کتاب جمعیت جان اثر سمیه سادات موسوی و سیده زهرا موسوی به همت کارگروه تجربهنگاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار شد.
نشست نقد و بررسی کتاب «توحید خیالی (تضاد گفتمان وهابیت با گفتمان اسلام در توحید و شرک)» دومین نشست از سلسله نشستهای نقد کتاب پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیه السلام) برگزار شد.
هفتمین و هشتمین شماره فصلنامه نامه جمهور با عنوانهای «انسان فلسطینی و امکان رهایی» و «فلسطین و سلطه» توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی، نشست بررسی مشکلات تبلیغ در استان سیستان و بلوچستان، یکشنبه 5 مرداد با حضور تربیت شدگان حوزه های علمیه این استان و برخی از اساتید تبلیغات مذهبی، در سالن جلسات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار شد.
لازم به ذکر است اهم مطالبی که در مورد این نشست مورد بحث گفتگو قرار گرفت به قرار ذیل می باشد:
• نسبت حوزه های علمیه و انقلاب اسلامی و تأثیر تلقی از این نسبت در تعریف هویت فعالیت های پژوهشی طلاب و روحانیون
• ضرورت گره خوردن هویت های پژوهشی، تربیتی و تبلیغی طلاب و روحانیون و غلبه بر نگرش های انفکاکی
• تربیت برای تربیت در مقابل تربیت مأموریت گرا؛ تربیت مأموریت گراست که می تواند باری را بردارد و تحولی خلق کند. این تربیت است که می تواند سه گانه پژوهش، آموزش و تبلیغ را به یکدیگر به شکل طبیعی متصل سازد.
• در ضمن تربیت مأموریت گرا می تواند بر احساس عدم هویت کاری و کارویژه ای فائق آید و آن را به طور طبیعی منحل کند.
• گره زدن میدان به کتابخانه و تصرفات عینی به پژوهش راهبرد پیشرو و گره بازکن در عرصه تولید علوم انسانی اسلامی می تواند باشد. رویکردهای نظری و فلسفه مضافی دچار برخی انسدادها هستند.
• معرفی کارگروه های پژوهشکده و ایده های مرکزی شکلدهی هر یک.
شایان ذکر است در پایان برخی فرصت های همکاری تربیت شدگان حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان خصوصا شاغلان به تحصیل در شهر قم برای همکاری با پژوهشکده مورد بررسی قرار گرفت.
کتاب «آزادی در زندان؛ تجربهنگاری فعالیتهای تبلیغی یک روحانی در زندان» به قلم الناز سادات قاسمی به زودی در انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.