روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم (ع) – روز چهارشنبه 28 فروردین ماه با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مراسم رونمایی از دائرة المعارف پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم (ع) رییس سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم رونمایی از این اثر گفت: زندگی صحابه پیامبر(ص) نمونه ای از سبک زندگی اسلامی برای همه مسلمانان ارائه می دهد.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد: پیامبر اسلام مستجمع جمیع آموز ش های وحیانی است که بر انبیای سابق نازل شده و نسبت دین او با سایر ادیان، دین مکمل است.
حجت الاسلام دکتر سیدمهدی خاموشی افزود: افرادی که پیامبر(ص) را درک کرده اند، رفتار و گفتار و نقل قول آنها می تواند الگویی خاص را به جامعه هدیه دهد.
وی در ادامه از تالیف این دایره المعارف تقدیر و آن را یکی از کتاب های نادر در زمینه تاریخ اسلام توصیف کرد.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به حجیت قرآن و سخن پیامبر(ص) افزود: سیره و روش عملی پیامبر(ص) نیز بر تمامی مسلمانان حجت است.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) به عنوان رساننده وحی، مهمترین نسخه هدایت بشری را ارائه کرده اند، ادامه داد: محققان و اندیشمندان اسلامی باید با مطالعه دقیق و جامع از زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی و محیط پیرامونی آن حضرت، این حقایق را برای مردم بیان کنند.
دکتر حسین قشقایی رییس پژوهشکده باقرالعلوم(ع) نیز در این مراسم به تشریح ویژگی های این دانشنامه پرداخت و گفت: طرح نوشتن این اثر در سال پیامبر اعظم(ص) مطرح شد
دکتر قشقایی با تاکید بر شناسایی مناطق تبلیغی و راهبردهای تبلیغ به انتشار نشریه تربیت تبلیغ اشاره کرد و گفت: پژوهشکده باقرالعلوم(ع) تلاش می کند تا تمام نیازهای مبلغان دینی سراسر کشور را برآورده کند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدهادی یوسفی غروی استاد حوزه و پژوهشگر تاریخ اسلام نیز در این مراسم به شرح نگارش این مجموعه هفت جلدی پرداخت.
وی گفت: در این کتاب کسانی گزینش شده اند که حرفی برای گفتن داشته باشند و در منابع چیزی برای عرضه و الگوگیری داشته باشند و قصد امثال این کتاب ها جنبه عمومی آن است یعنی از این مجموعه نه تنها طلاب و مبلغین بلکه عموم مردم می توانند بهره مند شوند.
پس از رونمایی از مجموعه هفت جلدی دایره المعارف صحابه پیامبر اعظم(ص) از دست اندرکاران تالیف و گردآوردی این اثر تجلیل شد.
مجموعه هفت جلدی دایره المعارف صحابه پیامبر اعظم(ص) به شرح حال سیصد نفر از یاران پیامبر اکرم(ص) می پردازد.
در این کتاب که از منابع اهل سنت و شیعه استفاده شده، دیدگاه شیعه نیز درباره صحابه پیامبر(ص) به جهان اسلام ارائه شده است.