X
کتاب «ساکن کوی حنانه؛ تأملی در الگوی گسترش جریان صدر از آغاز تا امروز» گردآوری و تألیف محمد قطرانی به زودی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای مدظله العالی روز 10 بهمنماه 1391 در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی، با اشاره به ماه ربیع الأول فرمودند که ماه ربیعالأول، بهار زندگی است.
کتاب «لامپ هزار؛ تجربهنگاری تشکل خانههای نورانی در کاشان» تألیف محدثه یوسفی به زودی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر میشود.
کتاب «در همسایگی تبلیغ؛ تأملی در استراتژی جذب جریانها و سازمانهای تبلیغ فرق مسیحیت» به قلم حسین شیخیان توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب «تا زدن به بحران» با هدف ارائه الگوی فعالیتهای جهادی مجموعه حضرت زینب سلامالله علیه در مواجهه با بحرانهای مختلف به قلم حسن غروی و محدثه مهرابیزاده توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام تدوین شده است.
یادداشت | فصلنامه نامه جمهور | شماره 6 | صفحه 96 حجتالاسلام مجتبی نامخواه، مدیر کارگروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
یادداشت | فصلنامه نامه جمهور | شماره 6 | صفحه 79 رقیه فاضل، دکتری مدیریت آموزشی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
یادداشت | حبیب الله اسداللهی
یادداشت | فصلنامه نامه جمهور | شماره 6 | صفحه 37
«زندگی مادری کنشگری» پژوهشی است به قلم مریم خادمی و زینب اعلمی درباره نقشآفرینی مادران در ساحت اجتماع. این کتاب را انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام منتشر کرده است.
آنچه در کتاب «جسمانگاری خداوند نزد وهابیت» مورد بررسی قرار گرفته، مُجَسِّمه و مُشَبِّهَه بودن برخی جریانهای متهم به تجسیم و تشبیه است. آیا این نسبتها صحیح است یا خیر؟
تحلیل ایده ها و ایده پردازی در سه لایه ی محتوا، پلتفرم و رگلاتوری فضای مجازی (با تاکید بر ایران) نام:
پیجویی ایده هایی محتوایی و عملیاتی در مواجهه با ابعاد مختلف فضای مجازی هدف:
دی 1400 تاریخ:
شهریور 1401 چشمانداز اتمام:
حجت الاسلام رضا سامان مجری:
دکتر توحید اسماعیل پور ناظر علمی:
دکتر توحید اسماعیل پور ناظر اجرایی:
درصد 10 میزان پیشرفت:
کلیات:
در این پژوهش ایده های ایجایی مواجهه با فضای مجازی را در قالب بررسی تجربه های موفق و قواعدگپری علمی از آنها را پی جویی خواهیم کرد. این امر در سه لایه محتوا یعنی صوت، متن و تصویر که سوار بر پلتفرم-ها است؛ لایه پلتفرم و خاصه شبکه های اجتماعی و فضای حکمرانی و رگولاتوری خواهد بود.
از ایدهها و رویکردهایی که میتوان آن را در طرحهایی همچون طرح حمایت از حقوق کاربران، نظام جامع تنظیم مقررات و تفاهم نامه های بین المللی و سندباکس مورد بررسی قرار داد، رویکرد ورود اقتصادی به معنای کنترل اقتصادی فضای مجازی کشور از طریق اعمال اقتدار اقتصادی حاکمیت از طریق تنظیم مناسبات اقتصاد فضای مجازی است. در این ایده از رویکرد مجوزدهی و بستن رسانه ها و رویه های قضائی به سمت رویکرد اقتصادی حرکت میکنیم و به بررسی این رویکرد از منظر دینی و تجارب جهانی و ملاحظات اجرایی آن پرداخته و پیشنهاداتی را به سازمان های متولی ارائه می دهیم.