موسوعه کلمات حضرت ولی عصر (ع)، توسط پژوهشکده باقرالعلوم (ع) آماده چاپ شد
روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) ـحجت الاسلام مهدی اسماعیلی از به پایان رسیدن کار موسوعه کلمات حضرت ولی عصر علیه السلام خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع): وی با ارائه توضیحاتی در مورد این کتاب شریف گفت: این موسوعه در هفت فصل شامل: 1ـ عقاید و قرآن، 2ـ سیره و معجزات، 3ـ احکام و فروع دین، 4ـ وکلاء و نمایندگان، 5ـ بعد از ظهور، 6ـ دعاها و زیارتنامه ها و7 ـ تشرفات و ملاقات افراد با امام تهیه و تنظیم شده است.
مدیر گروه حدیث تصریح کرد: موسوعه کلمات حضرت ولی عصر علیه السلام با 332 حدیث و در 510 صفحه به زودی منتشر خواهد شد.
وی همچنین ضمن ارائه توضیحاتی در مورد تکمیل موسوعه کلمات امام هشتم علیه السلام،گفت: این مجموعه در هشت باب ، 35 فصل و در 1533 صفحه آماده انتشار شده است.
اسماعیلی ضمن ارائه توضیحاتی در مورد ویژگیهای این کتاب گفت: باب اول در موضوعات عقائد و شامل مباحثی پیرامون توحید، نبوت، امامت و معاد است؛ مناقب و فضائل و سیره امام هشتم در باب دوم مطرح شده است؛باب سوم به فضائل قرآن و آیات تفسیر شده از زبان مبارک امام می پردازد.
این مدیر پژوهشی در مورد ابواب دیگر این کتاب افزود: باب چهارم: در موضوع احکام و فروع دین است ودر باب پنجم موضوعات پزشکی و طب کار شده همچنین اخلاق و تربیت در بابا ششم آمده و نامه های امام و فرقه های دینی و اشخاص در باب هفتم و باب هشتم در مورد ادعیه و احراز و زیارات است.
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی همچنین از تکمیل موسوعه کلمات امام مجتبی علیه السلام گفت و افزود: امیدواریم این کتاب نیز بزودی به همراه موسوعه های دیگر که از این گروه جهت چاپ عرضه شده است در اختیار علاقمندان قرار گیرد.
وی با اشاره به تدوین دو جزئی این کتاب اظار داشت: جزء اول شامل سه فصل است که در فصل اول سخنان امام علیه السلام در زمان پیامبر(ص) و در فصل دوم سخنان آن حضرت در زمان امیرالمومنین علیه السلام و در فصل سوم سخنان آن حضرت در دوران امامت است.
مدیر گروه حدیث پژوهشکده تصریح کرد: جزء دوم شامل چهار فصل است که در فصل اول مباحث اعتقادی و در فصل دوم مسائل فروع دین و احکام و در فصل سوم مباحث اخلاقی و تربیتی و در فصل چهارم دعاهای روایت شده از آن حضرت گردآوری شده است.
وی خاطرنشان کرد: نکته مهم و قابل ذکر این است که نسخه پیشین این موسوعه در 364 صفحه و تعداد 438 حدیث تنظیم شده بود که در چاپ دوم تعداد صفحات به 708 و تعداد احادیث به 802 رسیده است.